OBW 2008 – Final

by

1. Anniversary BBQ                                                                                      

Venue kat Medan Pelajar & Dataran Pemimpin. Function start 8pm-midnite. Masa dtg please cari Hadi / Nad utk tujuan pembayaran dan tshirt collection.

2. Game vs U-15 present boys

Game Futsal dgn team U-15. Venue: padang C, game start 8am. Format 15 minutes, 4 quarter (total sejam). Semua boleh join main.

3.Performance 

Mcm selalu, performance saturday night. Performance by sapet and the gang.

4. Accommodation

Kita memang tak boleh book dorm secara official. Tapi komiti akan paste sign RESERVED FOR 9498 kat pintu masuk 2 dorm kat pavi. Cumanya kita perlu org ramai dtg awal (before kul6ptg esok) penuhkan dorm baru batch lain segan nak masuk. Kalau ada notis tapi kosong org lain redah je nanti. 

Advertisements

34 Responses to “OBW 2008 – Final”

  1. d10 Says:

    Golfers tee off Friday 2.30pm, Bukit Jana, Taiping.

    1st flight – bobby, hadi, arep and yuyu

    anyone else?

  2. azzad Says:

    aku gerak hari Sabtu pagi ..

    bini aku baru keje daaa … x kan nak main cuti jek ..

  3. Polar Bear Says:

    Aku datang esok ptg
    gie penang jap…
    Dinner pakaian formal ker?

  4. peah Says:

    sape kau?

  5. nad Says:

    polar bear, yg kat tepi tol federal tu

  6. peah Says:

    abih tu kalau kau datang petang esok, sape lak yang nak ganti tempat kau kat tepi tol federal tu?

    takyah ah gi penang..balik je ah kutub utara…

  7. d59 Says:

    peah…yutloy bukak pukul berapa?

  8. adri D117 Says:

    aritu game ngan U-15, baper score? aku bolos 3 bijik je…hehe d rest sumer raqib n arm.

  9. nad Says:

    adri: aku tak kira score tapi gambar kau bolos goal header tu munzir ambik…mmg cun la gambar kau tgh diving.

  10. peah Says:

    kalau dah upload gambar nak link!

  11. peah Says:

    check out my OBW08 pics at my blog.

    click on my name la kalau tak reti jugak….

    especially to my bedmate time OBW08.

  12. d59 Says:

    Itu gambar makanan laaa peah. Gambar orang takde ke?

  13. d59 Says:

    Shaw, Madis, Todek, Faiz Shazwan…
    Kalau nak tengok gmabar korang masa OBW ’08, klik di sini : http://www.flickr.com/photos/azlijamil01/2433716744/

  14. shaw Says:

    takde pun. ke aku yg tak reti nak browse.

  15. maoi Says:

    peah : setakat gambar makanan baik takyah.. kecoh je lebihh..

  16. amin r Says:

    aku rasa gambar kau kabur2 kat background conductor tu.

  17. farock d Says:

    upload la gambar kat fotopages weh. dah 2 tahun tak update tu. perecord2 video sila la compile dan buat dvd. nanti futsal boleh jual belakang keta uptown-style

  18. d59 Says:

    ada laaaa shaw. kau punye gambar kat sebelah kiri, belakang conductor. blur sikit, tapi still boleh cam muka kau.

  19. peah Says:

    betul2 boleh nampak muka shaw…tapi kena stare lama2 sikit macam gambar 3D

    wei maoi: sabar ah..aku tunjuk gambar makanan dulu..gamba orang semua tak banyak dowh..banyak gambar kau je..

    maoi: dah ah Sue hari tu ingat kau GAY. hahahhaha

  20. anas Says:

    maoi disyaki gay? hahahaha habis la reputasi ko maoi…

  21. maoi Says:

    peah : haha.. sbb kau la dia igt aku gay..

  22. litium Says:

    sedikit gamba dalam fotopages gua. http://adiman.fotopages.com

  23. d59 Says:

    Haaaa…Maoi, ada 7 gambar kau kat peah punyer blog. Punya laa sayang peah kat kau, sampai sanggup buat kolum khas untuk kau.
    Peah, ada apa2 ke ni?

  24. peah Says:

    ada apa2?

    aku tribute kan satu column tuk bedmate aku…

    selama career aku duk katil atas, tak pernah aku dapat bedmate se cool maoi.

    ridha n giant: no hard feelings aa….

  25. cha_in Says:

    soalan: apa khabar koleq punya wind orchestra sekarang? ok? impressive? setanding dengan bolshoi symphony orchestra? aku ada jugak dengar from people who regularly attend the SBP punya orchestra competition (the 1st one kita join kat JB in 97) yang the band is getting better and better, but yet to witness it myself. ah those good times…

  26. d10 Says:

    jawapan: aku menyumbang 10 ringgit dan aku berjaya memaksa dogo kasi 2 ringgit. Maoi sebagai drum major punya la kedekut tanak kasi sumbangan. tapi akhirnya menyumbang selepas dimalukan dihadapan budak yang mintak sumbangan tu. tapi aku rasa bebudak tu kabus duit tu buat order belanja kawan kawan la.

  27. azreendaud Says:

    cha_in: 1997 tu was the first time SBP buat bende alah okestra ni so aku rase sumer just campak je military band kat atas stage sbb tu huu hara and that time was STF punye zaman..skang aku rase should be much much better…

  28. litium Says:

    cilake patutla maoi pressure aku soh bayar. dia pon tanak bayar rupenye. hahah sialan!

  29. farock d Says:

    aku kasi rm5 la. nak sumbang banyak2 buat apa suma dah lengkap. cuma satu la kena tambah. ikan grek-grek yg ayie suka main dulu

  30. En. Zamir Says:

    Gile tak malu dogo claim bagi rm5…dah bagi rm2 tu ngaku jelaa….

  31. farock d Says:

    ek eleh zamir. nak tekan2 orang pulak. kau tu dah bapak orang. cuba la ubah perangai

  32. En. Zamir Says:

    tekan menekan amalan mulia…

  33. peah Says:

    zamir takpe..kalau dia tak tekan orang hidup die tak bermakna..kita biarkan je..

  34. faizshazwan Says:

    bros, link to my picasa:

    http://picasaweb.google.com/fshazwan/2008OBW

    sorry, very limited. gamba mase makan takde langsung, sibuk sangat makan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: