MCKK 9498 10YSMCGC: no akaun Munzir (untuk pembayaran RM10)

by

assalamualaikum, selamat pagi. untuk memudahkan segala urusan pembayaran yuran RM10, dan juga lain² bayaran kelak, dipaparkan di bawah adalah maklumat akaun bendahari komiti 10YSMCGC. 

nama: ABDULLAH MUNZIR MOHD FAUZI

no akaun:

1. CIMB: 0118-0034083-526

2. MAYBANK: 162106495658

3. PUBLIC BANK: 4992766329

untuk maklumat lanjut, sila klik pautan di bawah:

https://mckk9498.wordpress.com/2008/01/11/ulangtahun-ke-10-mckk9498-sumbangan-kewangan/

wakil bahagian sila bertindak. contohi faiz yang sudah maju dan proaktif (tapi hati hati, faiz suka tikam belakang kalau main cho tai ti).

15 Responses to “MCKK 9498 10YSMCGC: no akaun Munzir (untuk pembayaran RM10)”

  1. Anip D28 Says:

    Munzir, aku dah masukkan RM10 today thru CIMB.do check and confirm.tq.

  2. munzir fauzi D128 Says:

    ok anip.. clear…

    hehehehehe

  3. faiz asmara Says:

    haha
    apa la kena mengena plak ngan aku tikam belakang ms cho tai ti?
    sapa yg busuk hati kat aku ni..

    munzir, will transfer to ur Maybank account tomorrow. got rm60.6 org jek yg bayar kat sini. later i’ll text u their names.

  4. d10 Says:

    ala faiz ape ni nak txt txt pulak. transparency la woi. kau tu dah la banyak sejarah makan duit komiti railing new hostel. aku boleh buat testimoni kekorupan kau. kau kene ingat ni kalau masih nak kekal dalam pencalonan. semua mesti telus. ini duit rakyat!

  5. zongtwi Says:

    ish ish faiz ni…kena aa transparent baru aa maju!

  6. faiz asmara Says:

    yew-u
    ko kena ingat, kita dah kautim sama2 kan duit komiti railing. sama berlindung, sama beruntung.
    zamir pun kita dah rasuah dgn kuih pakcik salam, lg nak byk bising plak.

    aku lupa la nama bdk2 tu, list nama yg dah bayar aku tinggal kat opis, jgn risau. aku cepat, amanah dan betul. nanti aku update munzir listnye.

  7. spr Says:

    leave it to god je laa name2 tue tak hilang faiz

  8. amin r Says:

    dah masuk shredder dah tu kat opis..

  9. peah Says:

    apasal budak batch kite nak jadi villain citer kartun je..

    shredder la mumbra la..aduh..

  10. maoi Says:

    gile bell lawak peah!!

  11. munzir fauzi D128 Says:

    faiz…. RM60 is in… but where’s the LIST ? sape lagi 2 orng yg ko tak ingat tuh? hehehehe

    esok semua orang dtg tau.. aku wat kaunter zakat….

    hahahahaha

  12. peah Says:

    bell2 lawak aku pun, aku tau kau gelak dulu baru post…ala maoi..jangan hidup in denial la..ngaku je la kau terhibur ngan lawak2 aku..

  13. amin r Says:

    Any registered professional civil engineers (Ir) out there? Need some consultation about the application procedure. Email me ( aminramli@gmail.com ).

  14. Thaq Says:

    Munzir, hari tu lupa nak bagi duit kat kau. Anyway, aku dah pass duit kat Nad. Aku, Pawe, Pay, Ewe….

  15. azam jalil Says:

    Munzir,aku dah transfer RM 50 ke akaun Maybank ko semalam.Just to support usaha korang nie dari jauh saje,tak tau bile aku boleh join effort korang nie.All the best from me…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: