En. Raqib dan anak keduanya

by

Untuk makluman semua, Hilya telah selamat melahirkan bayi perempuan merangkap anak keduanya bersama Raqib pada awal pagi tadi (3.30am). Tahniah kepada pasangan bertuah ini.

Sekian, harap maklum.

24 Responses to “En. Raqib dan anak keduanya”

  1. bulatan Says:

    Tahniah bro..

  2. lair Says:

    2nd??? waaa…pantas…tahniah,,,tahniah.

  3. peah Says:

    la… bila kahwin?

  4. Bob Says:

    Congrats qib….selamba betullah ngko ni.

  5. ladoe Says:

    haih, agak2 la wei, produktif betul.. btw, rezeki tu, tahniah & syabas..

  6. amin r Says:

    congratulations, raqib.

  7. peah Says:

    capt ahmad house..mesti nak power dari house lain punye…

  8. anas Says:

    tahniah enche raqib, puan hilya, mereka dan keluarga mereka.

  9. d10 Says:

    bagus betul teknik mengurut dia ni.

  10. amin r Says:

    sapa lagi batch kita yang tengah expecting? prot?

  11. adri D117 Says:

    Congrats!!! yg 1st pompuan gak kan? asyik pompuan je. kata power? biler nak kluar laki2 ni…

  12. faizshazwan Says:

    tahniah en raqib & wife

  13. peah Says:

    raqib nye genes mmg cam tu la…yang nak last2 nanti baru laki…

  14. nad Says:

    raqib sorg je lelaki dlm family dia…adik beradik dia lain sume pompuan, adik beradik hilya sume pompuan. so anak2 dia pun pompuan je la, nasib baik raqib tak pompuan kalau tak ahmad tak power.

  15. adri D117 Says:

    alamak…sapa wakil IDRIS house yg nak celen raqib nih?? ayie…saad…who else? multiply byk skit.

  16. peah Says:

    kau la adri…

    asik bayar bil air je…

    org ajak main futsal pun tak nak..hari tu gi langkawi ni gi phuket…

  17. firhan Says:

    congrats raqib!!

  18. prot Says:

    ha a, wife aku tgh mengandung 8 bulan ni haa..

    kalau xde pape, 13 Mac ni lahir la insya Allah..

    tlg doakan haa..

    (err..congrats En. Raqib)

  19. semaun Says:

    Congratulations Raqib, father of two daughters.

    Perut, tak samakan dgn birthday ko ke? March kan? hehehe.

  20. Thaq Says:

    Congrates Raqib!

  21. perut Says:

    pergh..ingat lg ko ekk semaun,

    aku pun ingat kalau baby lahir 12 Mac tu cun la jugak,

    nanti buleh la buat besday parti sekali arung,

    senang..hehe..

  22. azzad Says:

    Congrats bro🙂

  23. syuk Says:

    congrats dr raqib…bestman die mase kawin jugak yg blom kawin2 lg heh..eh gel dh settle down ke blom?

  24. peah Says:

    gel dah settle down kat sydney.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: