FUTSAL VALENTINE’S DAY

by

Futsal 9498 sempena Valentine’s Day …

Bila : 16 haribulan 2, 2008 (Sabtu)

Kat mana : Sports Planet Sunway (11 courts)

Pukul berapa start : 9 malam sampai 11 malam (2 jam)

Jemputlah datang …

Sekian, terima kasih …

13 Responses to “FUTSAL VALENTINE’S DAY”

  1. peah Says:

    bell.

  2. Bob Says:

    Sempena Valentine’s day…mesti ada chicky msg2….kalo takda pun mesti provided by organiser…

  3. anas Says:

    hahaha maoi sila sediakan ciki utk aku.

  4. adri D117 Says:

    slamat menyepak bola ke gawang gol. sori tak dpt join 4 d 2nd time. aku pi phuket. anas, u r on ur own. haha…

  5. maoi Says:

    dh la ko adri.. janji kosong je ko ni.. aritu beriya suruh aku buat futsal

  6. peah Says:

    ala, jangan ah salahkan adri..mmg ah die ajak..check ah ngan die dulu boleh main ke tak…

    adri ni bukan pemain sebarangan, mana boleh letak iklan kat wordpress je pastu kau assume die datang..kau kena siapkan kad jemputan, appearance fee, tukang lap but die..awek2 nak bagi die minum air bila penat..

    so, takyah la ajak adri tu..susah sangat.sape lah kite nak main ngan dia…

    jangan salahkan die..salahkan diri sendiri je berbatchkan budak macam adri ni.

  7. adri D117 Says:

    wah wah wah…bkn main lagi ko ye peah. aku promis after phuket aku join korang main futsal.

  8. adri D117 Says:

    ala maoi…jgn la amik ati…aku bkn sengaja…aritu mmg aku beriya pon…gian nak main…baru balik kapai…biase la. sbelum ni aku mana penah menghampakan korang…sensitip btoi la maoi ni. mcm pompuan.

  9. peah Says:

    hahaha..maoi cam pompuan..

    kena marah ngan adri..hahaha

  10. maoi Says:

    adri : kalau tak leh nak tepati.. takyah la berjanji..

    peah : watever laa

  11. adri D117 Says:

    maoi : ala…time wiken aku free, tamo buat futsal. time aku pi holiday la ko nak buat. mcm tak nak kasi aku main je. tau la aku ni tak terer. tak pe la, pasni aku tak janji dah…kalo aku ada, aku dtg je. after phuket insya’allah aku free.

  12. munzir fauzi D128 Says:

    ting tong!

    aku akan menghadirkan diri pada futsal ni..

    … sebagai along kutip yuran RM10…

    hehehhehehehhe

    sekian……

    p/s: sila sediakan wang kecil secukupnya….

    hahahahahahhaahhahahahaah

  13. ladoe Says:

    woi lari.. along dtg menyerang, argh..
    saya bukan along, saya cuma mau tolong..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: