10YEARS-SUPER-MEGA-COOL-GRAND CELEBRATION®™ (10YSMCGC®™): SUMBANGAN KEWANGAN

by

Assalamualaikum dan Selamat Tahun Baru.

lanjutan dari mesyuarat komiti semalam, kami telah sebulat suara untuk membuat kutipan wang sebanyak RM10.00 setiap seorang ahli mckk9498.

sumbangan anda ini akan membantu dalam urusan berikut:

1. yuran pendaftaran bagi penubuhan persatuan yang akan dianggotai oleh mckk9498. persatuan ini akan memudahkan komunikasi antara ahli mckk9498 dari segi penyebaran maklumat, penganjuran aktiviti, dan sebagainya.

2. yuran pendaftaran bagi laman web untuk mckk9498. anda mungkin berkata kita sudah ada wordpress, akan tetapi wordpress ini terlalu umum dan mudah diakses oleh umum (contoh: En. Alif dan masalah tayar kelisanya). laman web khas ini hanya boleh diakses oleh mckk9498 yang telah mendaftar. keterangan lanjut akan menyusul setelah En. Azamsyul siap membina laman web ini.

RM10.00 ini akan ditolak daripada yuran persatuan kelak (untuk mereka yang telah menyumbang). bayaran hendaklah dibuat kepada wakil bahagian masing – masing (utara, tengah, selatan, borneo, timur), dan wakil bahagian akan menyerahkan kutipan kepada En. Munzir, bendahari komiti.

WAKIL BAHAGIAN:

UTARA: MUHAMMAD REZA, SUFFIAN ZAMALI

TENGAH: SHAZRIMAN SULAIMAN

SELATAN: IRWAN AZMI, SAFRI NAZRIN

BORNEO: ARIEFUDDIN

TIMUR: FAIZ ASMARA

BENDAHARI KOMITI: MUNZIR

BAYARAN HENDAKLAH DIBUAT KEPADA WAKIL BAHAGIAN / BENDAHARI KOMITI SEBELUM 18 JANUARI 2008.

segala sumbangan anda kami dahului dengan ucapan terima kasih.

– KOMITI 10YSMCGC®™

67 Responses to “10YEARS-SUPER-MEGA-COOL-GRAND CELEBRATION®™ (10YSMCGC®™): SUMBANGAN KEWANGAN”

  1. zahack Says:

    …tunggu hujung bulan takleh?

  2. d10 Says:

    PakTamkeDek. keh keh keh keh.

  3. d10 Says:

    10YSMCGC = 10 Years Selebration Malay College Gay Club

  4. anas Says:

    alah zaha…10 hengget je la.

  5. zahack Says:

    aku cakap bagi pihak orang lain. kita kena ingat sindrom tengah bulan…kalau dah 10 je yang ada lepas tu apa jadik?

  6. maoi Says:

    baya la dulu.. takyah la pk pasal org lain.. sikit sikit nak tunggu org.. sikit sikit nak tunggu org.. sampai bile pun tak kemana rancangan ni…

  7. anip Says:

    kalau yg kat overseas nak bayar camna?ada bank acc no, boleh buat internet transfer

  8. mache Says:

    yew-u bayarkan aku punya, dia pakai BM…

  9. mache Says:

    btw, maoi sombong…aku msg x layan….

  10. anas Says:

    anip: err itu kena tanya enche munzir.

    munzir, oooo munzir…letak la no akaun ko kat sinih….

  11. maoi Says:

    mache : haha.. takkan merajuk kot?

  12. amin r Says:

    Nak wire dah kena USD40 fee. Aku hantar kad selamat harijadi je lah kat kau Munzir, aku letak duit dalam kad tu. Bak mai address.

  13. spr Says:

    tipu giler

  14. En. Zamir Says:

    ko biar benor amin,kat sini nak wire duit I’d overseas rm10 je

  15. redzuan Says:

    D10 – that 10YSMCGC remark..not funny.

  16. amin r Says:

    spr: tak tipu.

    zamir: betul.

  17. spr Says:

    amin: ko duk area hampton mmg laa… aku oang kampung

  18. d10 Says:

    dear redz, im sorry if youre offended. but then, why would you?

  19. peah Says:

    D-10: not funny la..bukan offended. lawak tu biar berkualitit lagi..boleh berlatih lagi..kalau masih mahu mencuba, jumpa saya kat ferai sambal sotong n udang rock@ SS2. Jangan putus asa ye.

  20. ammir Says:

    as practiced by any well governed organisation, i suggest we appoint any member of our batch as auditor since money is involved (also since it might well amount to huge sums in the future).. all in favor say aye!🙂

  21. d10 Says:

    peah: ok tak puas hati kita settle kat ferai.

  22. ladoe Says:

    super mega cool.. macam mat cool la.. hebat selaluu..

  23. d59 Says:

    laaa…kau kat utara jugak rupanya, pyan? ishk,ishk,ishk…..apsal tak bagitau? nah amik no hp aku 019-4807403. call aku. bole hang-out. btw, tuan bendahari, nak bagi rm10 ni kat sapa?

  24. anas Says:

    wakil bahagian sila kutip dari bebudak yg ada kat bahagian masing2, pastu serahkan ke enche munzir.

  25. peah Says:

    d10:that 10YSMCGC and ferai remark..not funny.

  26. pyanski Says:

    reza: maoi baru bagitau aku ko kat batu maung. lambat la maoi. nanti aku kontek ko bebila makan nasi kandar line clear or kueh teow ganja

  27. d59 Says:

    canteekkk…….

  28. amin r Says:

    dudes, if anyone could please inform me on the exact date for this year’s OBW, it would be greatly appreciated. trying to plan ahead on travel arrangements. thanks.

  29. zarin Says:

    amin r: according to mcoba e-groups, they are trying to slot it in around late april or may.

  30. peah Says:

    cayalah..late april or may is good…

  31. maoi Says:

    apa yang good nye peah??

  32. peah Says:

    eh bising ah kau.minggu ni dah dua minggu dari last bola..cepat la buat futsal..kata hari tu once every two weeks.

  33. maoi Says:

    mana cukup dua minggu lagi.. pandai la tu wat cite..

  34. amin r Says:

    sparrow, kau plan nak balik dak? nanti call aku kita discuss..

  35. spr Says:

    tak dapek den balek taun ni. ko dah beli umah blom?

  36. spr Says:

    peah bile2 ko free main hold’em…

  37. peah Says:

    amende tu?

    kawen la wei, kat koleq boleh la main hold em and wank em..

    aiya wanker..insaf la..macam man lancat la kau ni..dah ah sama house.

  38. spr Says:

    aduh… respond man lancat laplak. smoge x kene tembak dlm lift

  39. peah Says:

    weh, bell ah color itam nih..aku rasa cam tak semangat je nak baca..tulisan dah ah macam type writer..aku rase baik cam dulu

  40. d10 Says:

    tade seni la pegi tuka skin pulak. gatal biji ni.

  41. maoi Says:

    sapa la yg gatal tgn gi tukar skin ni.. ni mesti keje anas ni!!

  42. peah Says:

    skinhead tul..

  43. AK Says:

    ntah…dahla black..fonts tk npk plak tu….ingat aku ada mata bionic ke..

  44. syuk Says:

    aku setuju ajak..

  45. Bob Says:

    oi gelaplah masa depan camni…pening ah baca…kasi tukarlah skin…ni mcm kongsi gelap jer

  46. peah Says:

    aku rase baik ngaku ah sape buat..jue gile dowh..dah ah banyak orang complain tak nak tukar gak..ntah ape2..bell off!

  47. maoi Says:

    mana anas?? dia senyap je.. menyorok la tu.. takut nak ngaku..

  48. d10 Says:

    kita kira sampai seploh kalau tak tuka jugak kita buang batch. soh di kawan dengan fect new hostel tu.

  49. En. Zamir Says:

    Woi…gile lalang…

  50. En. Zamir Says:

    kene aa ade stand sket…takkan paipon x ajar kut?

  51. anas Says:

    aku dalam wordpress ni hanya contributor, takde access untuk tukar skin ke hape ke…sial la maoi nak burukkan nama aku…maoi admin kan? haaa dia punye keje la ni…

  52. maoi Says:

    aku pulak.. ko ajk IT batch.. ko la yang bole tukar tukar skin ni…

  53. anas Says:

    ko vice presiden komiti, lagi power.

  54. En. Zamir Says:

    aku rase mmg keje maoi la ni..klu level contributor mmg xde kuase nak tukar2 bende ni..

  55. d10 Says:

    budak dorm b memang bell. bell!!!!!!

  56. peah Says:

    gila baru gertak sikit dah tukar balik skin…. ape2 ntah…

    lalang…kalu takut, buat ape buat? orang2 cam ni la yang kalau kena gertak ngan warden semua benda bagitau..nasik order sorok kat ne..sape yang gi ipoh semua kantoi..

    haih, tali barut komunis betul..

  57. maoi Says:

    zamir : aku jugak yang ko tuduh.. sikit nye ramai lagi ada id admin.. ko punya id pun id admin.. ko salahkan org lain..

  58. pyanski Says:

    ni mcm mana nak bayar kat en munzir ni?

  59. peah Says:

    takyah ah bayar..dah bayar penat2 pastu tukar skin, pastu kau pun tak nampak ape benda yang semua org tulis…

    baik bayar bil air je..

  60. ammir Says:

    pakej pasca bayar untuk MCOBA? check it out at http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2008&dt=0117&pub=Utusan_Malaysia&sec=Megabait&pg=me_02.htm

  61. amin r Says:

    ammir: menarik tu.. sparrow, jom kita buat pakej pasca bayar dengan T-Mobile.

  62. spr Says:

    sorry babe wa at&t. Rm48 + 15Cent/min…. what a ripoff

  63. faiz asmara Says:

    to east coast guys
    call/sms aku kalo nk bayar
    019-3869498

  64. s.zaid Says:

    haha, faiz maju mmg bagus. effective betul campaign org suruh bayar.

  65. nikanasz Says:

    faiz si penikam belakang. haha

  66. MCKK 9498 10YSMCGC: no akaun Munzir (untuk pembayaran RM10) « M C K K 9 4 9 8 Says:

    […] https://mckk9498.wordpress.com/2008/01/11/ulangtahun-ke-10-mckk9498-sumbangan-kewangan/ […]

  67. faiz asmara Says:

    anas: jgnla buat propaganda
    apa yg berlaku kat cerating, tgglkan la di cerating
    haha
    saiful : thanx dude, ko antara org2 yg cepat bayar, membuatkan aku yakin yg batch kita ni bagus n co-operative sbnrnye.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: