Nadzri Jr.

by

Tahniah kepada En. Nad and Alfieya. Baby boy (siap ade dimple lagi tu!) 3.1kg selamat dilahirkan pada 7.27pm 14 December 2007.

Nama still belum ada…any ideas? Please do share them with the proud parents.

115 Responses to “Nadzri Jr.”

  1. mache Says:

    nad,

    alhamdulillah….tahniah 4 jd bpk org….elakan nama typical skrg like Danniel or wat, dh byk sgt la,haha….

  2. semaun Says:

    Praises to Allah. Congratulations Nad!!!

    Nama tu boleh jadik doa, boleh bentuk personaliti budak tu, so letaklah nama seperti apa yang kau wish dia jadik besar nanti. Aku sokong mache, letaklah nama yang timeless.

  3. amin r Says:

    cayalah nad.. sama birthday dengan aku and asmadib.

    congrats. jangan lupa register dengan president kelab bapak 9498, faruqy.

  4. Kandaq Says:

    Congrats Nad,

    Welcome to parenthood!

  5. nad Says:

    thanks guys. nama dia salahuddin, nak tau mcm mana pronounce sila tonton kingdom of heaven🙂

  6. spr Says:

    mane peah nie tunggu je die nye posting. congrats nad. tanye komeng tu kan name bapak die

  7. prot Says:

    Congrats Nad,

    Wif aku skang tgh pregnant 6 bulan,

    Insya Allah bersalin next March

    Tlg doakan kitorang gak k

  8. pata Says:

    congrats nad!!

  9. Bob Says:

    alhamdulillah, congrats nad!

    minta2 nama salahuddin tuh jaga btul2…jgn jd salad sudah…huhu!

  10. ayoub Says:

    Grats nad.

  11. isman Says:

    alhamdulillah…congrats nad&alfieya! syoknya dpt anugerah dr Allah!!

    Bob: Salad?!?!? hahahahahahahampehhhhhh

  12. ayie Says:

    tahniah nad..
    tambah satu lagi kawan adam

    tip : perut ko kena maju ke depan, baru senang nak dukung baby. sebab sangkut kat situ. anti slip la kira

  13. bob Says:

    tahniah nad n alfieya

  14. pyanski Says:

    congrats nadzri

    haha ayie takyah la nak justify weh…

  15. zarin Says:

    congrats to nad on yor newborn…

  16. munzir fauzi Says:

    tahniah nad & alfieya… bila next project? hehehehhehehee

  17. bob Says:

    ape la ko merapu nih munzir? heheh

    tahniah nad n alfieya.

  18. Thaq Says:

    En Nad & Pn Fieya…Congrates!

  19. pay Says:

    Congrats Nad & Fieya.. Alhamdulillah

  20. peah Says:

    wtf?spr?deeeeyaammnn…

  21. amin r Says:

    welcome back, sparrow..

  22. d10 Says:

    yeay open table la!

  23. peah Says:

    tokey kapal…nanti nak bukak restaurant aku dengar…
    damn..struggle gak kalau die open table kat situ..camane nak gi makan UU?

  24. AK Says:

    Sparo dah balik? Got his num?

  25. bulatan Says:

    Tahniah Nad and wife

  26. peah Says:

    sparrow nak balik ape?talik barut Bush tu…

    mana boleh kluar US…

  27. Shazrul Ramly Says:

    Alhamdulillah.. Tahniah, nad and wife.. May Allah bless you three with prosper and great happiness in this life and the next, insya-Allah..

  28. nad Says:

    uncle2 yang ada di lembah kelang ahad ni pukul2 jemput dtg rumah bdr kinrara ada kenduri akikah…boleh beraya haji skali

  29. baber Says:

    congrats nad and fieya!
    kikah ada kepala kambing tak?

  30. Thaq Says:

    Nad: Kalau aku free, aku dtg…

    Baber: Nape kau tanye kepala kambing?

  31. d10 Says:

    baber teringat zaman dia black metel rambut telur tu.

  32. zongtwi Says:

    Hah…kepala kambing la baru best…

  33. peah Says:

    pukul 2 ke pukul2? kalau kau nak orientation anak kau pun tunggu ah besar sikit..takpe uncle azzad ade…lesen besar punye…

  34. zongtwi Says:

    Thaq…aku rase Nad xde intention nak ajak ko laa…ko bace post die betul betul:

    nad Says:
    December 18, 2007 at 7:23 pm
    uncle2 yang ada di lembah kelang ahad ni pukul2 jemput dtg rumah bdr kinrara ada kenduri akikah…boleh beraya haji skali

    Tapi aku xde aa terkejut sgt…bebudak ahmad ni kgkdg mmg xnak jemput org dtg majlis diorg…haritu mache…skrg Nad plak… ish ish

  35. peah Says:

    mmg ade nad cakap kat aku semalam..die paling tak suka kau mir..

  36. zongtwi Says:

    xpelah…dah biase. nak buat camne

  37. maoi Says:

    peah : jangan jadi batu api.. haha

  38. Thaq Says:

    Zamir: Kalau kau nak tau, Nad ade sms aku pasal kenduri tu… aku dah reply sms dia then aku bgtau dia dlm wordpress ni mana tau kalau2 dia lupa or delete sms aku…tak kan la pasal Nad nye invitation kau nak salah kan semua budak Ahmad….

    Peah: Dah terbukti budak house mane yg batu api…

    Yuyu: Teringat lak zaman pegi gig kat Sunway…

  39. Thaq Says:

    Nad: Sekarang kau patut tau sape ‘duri dalam daging’…hahaha.

  40. redzuan Says:

    Nadzri,

    happy fatherhood !

  41. spr Says:

    congrats again nad! open table? batang idung pon x nampak. slamat ari raye. korban kan lah budak ahmad satu. diorang tue mmg balaci

  42. peah Says:

    ape lak budak ahmad nak kena korna?dulu baber dah akikah katak kat nago…

    cukup ah…

    takkan baru tau…aku mmg batu api…dorm6 dulu mmg semua org jahat2..sebelah aku bohsia batch..depan aku budak ponteng inspection sebab tetido kat new hostel sebelah die..budak tido waktu prep kena marah ngan ustat lateb…kalau tak jahat, mana boleh duk dorm 6…tak caya?tanye bombay….

  43. AK Says:

    baber leman…mana kira beb..

  44. d10 Says:

    arep mat hassan pun baber penah korban kan. kene terajang sekali. mat sek dia ni.

  45. Thaq Says:

    Hahaha… aku support kau peah… budak ahmad jahat pun tak jadi batu api…ni sebab invitation pun nak cakap budak ahmad semua jahat. katak tu kira korban budak ahmad la…

    kalau bab tanye bombay, mmg aku setuju…

    tapi budak ahmad baik hati…sebab tu diaorg bagi budak idris lepak east wing…

  46. peah Says:

    bukan macam budak mad shah…sepak2 abang senior meniarap bawah katil….hish ape nak jadi la…

    thaq: budak ahamad mmg tersohor dengan kebaikannya…budak Leman lagi baik…rampa prep menyorok kat lif..pastu kantoi ngan mondok..kena jerit dari bawah…tapi..itu baru “Beruk 4eva”

  47. bulatan Says:

    peah..peah…

  48. Thaq Says:

    Haha…btul tu peah. kalau abg senior tu kecil xpe…gergasi berbulu tu…
    ape nak buat peah, sebab tu pavi dgn big school separate bulding…

  49. peah Says:

    hahahaha..

    sape2 yang ade amik video masa dinner tu tolong ah pass kat aku..aku nak upload kat youtube…sekarang ni semua orang upload video kat youtube..tak begitu en amin ramli?hahahaha….

    thaq: tukang sepak hati kering babe..baru naik f5..tgh power..power rangers..

  50. amin r Says:

    hahaha.. betul tu peah

  51. Thaq Says:

    Tu la pasal peah, kalau nak compare badan org yg menyepak dgn yg disepak, 3 kali besar badan org yg kena sepak tu… mmg power btul la mamat tu…

  52. d10 Says:

    woah amin la papa rock sebenar.

  53. En. Zamir Says:

    hehe mmg karut gile siot korg ni..
    tapi thaq..jarang rasenye ko lepak east wing, bukan ko dulu slalu lepak prep school ke?

  54. En. Zamir Says:

    tapi aku quite sure uu n ajak ease bebudak mohd shah ni baik2 belaka..mase f3,aku slalu nmpk uu kat pavi.mase f5 ajak plak slalu dtg dorm aku…

  55. Thaq Says:

    Zamir: Aku lepak prep school sebab aku jaga junior2 aku…ajaq n uu tu contoh budak idris yg terbaik…rajin pegi melawat kawan2 kat pavi… hahaha…

  56. spr Says:

    melawat member aper nyer. tak boleh tido pavi begegar tiap malam uu datang

  57. Thaq Says:

    hahaha…aku tak tau la pasal ape bole bergegar pavi tu…tapi aku percaya, niat uu baik. nak melawat kawan2… kira dia tu wakil big school la melawat kawan2 kat pavi…hahaha…

  58. En. Zamir Says:

    Haha aku tahu niat uu baik..samela mcm niat ko nak jaga junior2 tu..tu yg prep school gegar manjang..tu belum kire overfloor nye gegar lg heh bothaque kan balak

  59. d10 Says:

    aku pegi pavi sebab kesian kat komeng. dia cakap dia selalu sunyi. bukan apa, aku selalu teman dia kira bintang kat sunset tu.

  60. Thaq Says:

    Hah…kan aku dah kata. niat uu baik. teman kan komeng… prep school mane ade gegar… zaman paipon je gegar. tu pun bukan sebab ape, green lady tak puas hati dgn dia…overfloor gegar sebab building dah lame… then, kdg2 tersilap tumbuk budak…tu yang gegar…hahahaha…

  61. AK Says:

    aku dtg pavi pun tgk kenkwn..macam thaque cakaplah..tgk kandaq, pay, kumeng..
    mana ada gegar Pavi tu..sejuk ape berkat aku dgn uu dtg…punye best Pavi tu..sampai kat Sunset pun bleh tdo sampai inspection!!

    ahah…

  62. peah Says:

    aku dah tak paham dah ape korang citer ni….bukan forum sendiri ah wei…

    meeting band..malam esok. bob, shaze, dogor, sesape lah..sial lapor diri…

  63. AK Says:

    eh…bila nk buat futsal nih? Maoi gegar lebih lah..futsal lah, paintball lah..

  64. peah Says:

    ajaq: dah la..takyah la tunggu maoi..dah la masuk f1 lambat….

  65. mache Says:

    punya la jauh lari topik….dr cite anak nad sampai merapu tah hape2…hahha….watever la…

  66. amin r Says:

    aku restart balik la.. congratulations again, nad. kalau ada gambar, upload la.

  67. Thaq Says:

    Lari dari topic ni kan dah culture budak koleq…hahaha… ni sume pasal zamir la ni buka cerita pasal nad ajak gi kenduri… btul tak peah?

  68. peah Says:

    btul..zamir mmg pandai menyimpangkan kawan2…

    kalau tak sure tak citer pasal benda lain…hahahaha

    zamir2…nanti kalau buat futsal, cakap kat bapak mertua awal2 tau..kang die tak bagi kluar pulak…

  69. Thaq Says:

    Hahaha…peah, peah….

    jap, zamir tau main futsal ke?

  70. AK Says:

    eh…zamir tera main bola lah..bwh skit dr kapten bola kita je…buleh back heel ko tau!

  71. peah Says:

    wahahaha..zamir punye backheel tu, dalam ranking popularity bawah sikit je dari beckham nye freekick…tapi ade sorang mamat tu ade skill famous gak..

    nama die aku tak ingat…tapi die suka lipat2 kat padang big school..bola tinggi2 lutut pun die lipat gak..baju kat locker tak tau ah die lipat ke tak…tapi kalau nak tau nama die, kena tanye rep burung, Ladoe, jawab cepat..ape nama mamat lipat tu?

  72. ladoe Says:

    mamat lipat? sape siot? mujahideen kot, haha…

  73. peah Says:

    bell gile kau tak kenal…

  74. ladoe Says:

    abih tu sape? mancat? kalau lemi dia suka pusing2..

  75. anas Says:

    oktet. hahahaha

  76. peah Says:

    lemmy confirm ah bukan burung…

    oktet nak lipat ape?lipat net takraw boleh ah..aduh anas ni..ni ah budak mad shah lari dari topik…

  77. ladoe Says:

    ntah la, mampos la aku nk igt..
    ish, bdk mad shah ni mmg biase lari topik ni..

    reminder; ahli musik lgn lupa kt uptown
    bila mau futsal lg?

  78. peah Says:

    budak2 band esok malam dinner kat uptoen..jangan cendekil..

    ladoe, join sekali la doe..tapi confirm aku takkan suruh kau ketok2 lagi..gagal..rentak tu takde..pegi lagi rave banyak2..tu la balasannye..

  79. d10 Says:

    ladoe banyak bahan kimia. tulang telinga dia dah kurang minyak. tu yang lari ritma dia tu.

  80. peah Says:

    ok band meeting update..due to Gel being in KL and he wants to meet u guys too, tapi die sibuk, so i suggest, kite change the venue to Darussalam SS15 dinner time..around 8..ok tak?

    i will personally message band members, tapi sape nak datang tu, datang ah gak..ok?thaq, nak datang pun boleh..aku bukan cam zamir aku jemput semua orang..zamir pun boleh kalau nak datang…mache pun..

  81. ladoe Says:

    aku tau jungle drum rhythm je

  82. Thaq Says:

    Hahaha…yuyu, aku tau kau baik hati…

    Kau tengok tu zamir, contoh budak idris… bertaubat la zamir, jangan aniaya orang, fitnah orang…tak baik…dosa…

    Yuyu: terima kasih la jemput aku, tapi aku tak dapat datang…minta maaf la encik…

  83. peah Says:

    harap maklum ye semua…baca post terakhir..jangn kang en alif je yang datang….

  84. zongtwi Says:

    Pegh gile banyak nama aku di sebut2…padan lah dah nak termampos aku tersedak tetiap hari…baru je a few days tak login dah mcm ni heh

    Thaq…insha’Allah aku bertaubat cepat2…tapi ko bile lg nak bertaubat? heh

  85. spr Says:

    “for zamir only” bukan stig dah test ccx kat top gear? diorang kene buat spoiler coz break grip lambat takde downforce. mane post ko lagi? ascari a10 amacam?

  86. Thaq Says:

    Zamir: Kalau buat salah dgn org, nak kena jumpa org tu minta maaf…..hahaha

  87. En. Zamir Says:

    spr: ccx tu mmg gile..xde spoiler melilau la keta tu mcm bebudak lari rampah kat nago..post lain kene tunggu smpi seru heh tp ascari a10 tu cun je lbh.. mase British GT2 series sket nye sayur kene titik dgn lotus exige.ko kat sane layan keta jgk ke?

  88. spr Says:

    zamir: kete sume mesti layan tapi race slalu tengok WRC ngan endurance. F1 malas layan telampau commercial tapi tak exciting, too predictable, lagi best layan moto GP

  89. cikgu koleq Says:

    Assalamualaikum. Maaf ganggu u all . Tahniah atas kjyaan u all nikmati skrng. Bole cikgu tau perkembangan Power, Shazrul M Ramly , Hazriq Azalan & Hasanuddin? – Ckgu Koleq 9604

  90. pay Says:

    giler favourite student ah, cikgu siap ingat nama penuh lg tu..

    peah : cuba ko teka siapakah cikgu di atas?

  91. nawal Says:

    cikgu koleq : kenapa cikgu tak taruk nama?saya nak teka ni mesti cikgu fadzil hassan kan?kan?kan?

  92. peah Says:

    pay: kenapa kau suruh aku teka?

    erm cikgu, cikgu pun kena kluar koleq ke? tak best kan?

  93. pay Says:

    peah : aku suruh ko teka sbb ko la yg paling cepat bg respon kat sini. cukup la tu peah, 8 tahun siot kat koleq. dia bagi can cikgu lain plak nak merasa ajar student2 mcm ko.. hahaha

  94. peah Says:

    pay: baiklah, saya terima cabaran “meneka cikgu”

    susah ni..tapi yang confirm ni bukan cikgu2 berikut:

    Grace: die mesti tanye pasal Fadhil dan buah orennye dan sama ada aku dah berenti merokok.

    Tan Gim Hoe: die mesti tanye pasal Joe, sebab dulu die suruh Joe balik darjah enam..

    Nolita: die mesti tanye pasal Yew-U….

    Karim: die mesti tanye pasal Ewe..

    ish susah ni..takde lagi link untuk pelajar2 yang die tanye….

    Meor: mesti die tanye bebudak hoki…atau pun Fect Gel kantoi prep..dengan melekat kat dinding…

    harith pun mesti tanye pasal Bob ke..Aleck ke…

    Musalmah: mesti die tanye pasal Safri Nazrin…

    Shamsuddin: Heheh..BFF..die mesti tanye aku nye…

    hmm..

    bukan jugak ustat2 ni:

    Wan Harun: mesti die tanye Mache dah buang belum bendera Brazil yang die cat kat pipi malam world cup tu…lalu bangun lambar untuk ke sekolah..dan hanya bangun setelah ditampar olehnya…

    Lateb: confirm bukan die..msg die tak ade intonasi yang tepat…..

    Zainuddin: mesti die tanye sama ada Hadi dah pandai masuk kot pintu depan ke belum…

    berdasarkan hujah2 di atas…saya rasa, ini adalah cikgu Fadhil ni..cikgu Modern Maths harapan…motor color gold helmet color merah..yeah..you rock..like amy mastura…

    nice to hear from you…

  95. peah Says:

    owh lagi satu tetinggal…confirm bukan Cikgu Mariam jugak..die mesti tanye Baber dah turun dari lift ke belum….

    dan sesape ada dalil2 nak menguatkan hujah2 aku..sila la tambah..

    haa..bestnye pagi jumaat kat ofis..rasa macam prep ahad…

  96. pay Says:

    wahkahkahkah… giler power la memori ko peah. terimbau kenangan lalu aku dibuatnya..

  97. d10 Says:

    bukan jugak ali bombay. kalau dia mesti dah tanya kaposh mancing banyak dapat ikan ke tak..

  98. anas Says:

    jamalludin a.k.a jamaluang kot. heheh

  99. peah Says:

    confirm bukan Cikgu Hshim Bio, sebab time2 “cikgu Koleq” tu post…selalunye die tgh pompoi kat dalam bilik belakang Lab….

  100. ladoe Says:

    haha lawak gle weh.. sape yg nk jwb soalan cikgu ni? haha..
    aku rasa baik kita teka lg.. haha..

  101. amin r Says:

    siot la peah.. lawak gila. gelak aku sorang2 kat office. hebat gila memori kau.

    boleh jadi mr. puru sebab tanya pasal pawe. dia nak tanya pokok2 kat prep school tu dah tinggi mana.

    aku rasa bukan cikgu azmi (wawu) jugak sebab dia tak tanya feedback pasal ubat ganoderma

    bukan cikgu ramli sarip jugak sbb takde lawak loceng kuil

  102. peah Says:

    amin: confirm bukan cikgu Ramli Sarip sebab die kan Kirk Hammet.

    “We are finishing up the last couple weeks of pre-production on the album and… really… seriously…(drumroll)… we’re going to start recording on March 12th. We’re pretty fuckin’ psyched about it and pretty fuckin’ psyched to be sharing this experience with Rick. ”

    diambil dari website Metallica…

  103. nad Says:

    aku rasa ni mat saad la pasal budak2 tu sume set a

  104. pay Says:

    maybe bukan mad saad kot. sbb dia ada bau2 bacang dgn ko kan peah..
    mesti dia tanya peah gak..

    bukan jugak :
    Anjang kassim sbb intonasi dia x sama mcm yg hadi selalu buat.

    Mastur, dia mesti tanya budak2 koop. xpun dia sibuk nk caught budak2 yg suka kabuss..

    Kayo cikgu jepun, dia pun mesti tanya yew-u jersey yg dia belikan kt jepun yew-u bagi kat jambu x

    Wong cikgu KHB sbb dia mesti tanya babat sbb babat yg paling selalu menangguk… sampai ke perut

    aku pun rasa cikgu Fadzil gak la..
    “Isap rokok fuuhh fuuuhhh”

  105. spr Says:

    ape daa peah… propaganda tak habis. susah2 org tanye perkembangan.

  106. peah Says:

    wahahahah payy….

    confirm bukan pakcik sulaiman talbi gak..sebab die sekarang mesti dah kawan2 ngan lewis hamilton…

  107. d10 Says:

    aku kompom bukan mad saad. kalau dia mesti tgh surf “amboi dot net”.

    bukan jugak ustat mana yang tak nampak sebelah tu. mesti dia carik baber ngan shahriman kimin sebab ikat tali jerat sampai dia jatuh kat dorm 17 masa rounding.

    bukan jugak ustat helmy. mesti dia tanya baber ngan shahriman kimin masih ada hubungan sejenis atau tidak.

    bukan jugak ustat ishak. mesti dia tanya pasal peah. masih lagi jadi iblis ke dah jadi manusia.

    aku rasa ni cikgu tak simetri la. sebab dia masuk 96. masa tu kita form 3. dia baru masuk.

  108. nad Says:

    aku rasa yazirobel sbb budak2 lain sume suka lekehkan dia…budak2 baik je yg kwn dgn dia

  109. peah Says:

    aku rasa ni mak tam kedek ah..die menyamar jadi cikgu…

    wahahahha yazirobel…

    sapa ade “bell” dalam nama die, mmg dah tak leh lari dah..dari azali la bell…

    kalau ni Ustat Sahak, mesti die suruh aku kucup saja pokok tu!

  110. amin r Says:

    boleh jadi thaman singh kot. tapi dia tak suruh kaler gambar capacitor. kalau thaman sah2 dia ingat sapa gi mancing ikan keli dia kat kolam belakang lab bio.

  111. d10 Says:

    kalau tak mak tam kedek mungkin nenek kebayan. dia tau nama yang disebut ni tak kabus masa rehat.

  112. pay Says:

    kahkahkah…

    kalau mak tam kedek mesti dia tanya hadi nak lagi x kuih sambal pekop favourite hadi..

    tak pun kak tipah.. tapi..
    dia x tanya syafiz pulak..

    yew-u : cikgu x simetri tu apa nama dia ek? maybe dia kot..

  113. peah Says:

    sape wei cikgu tak simetri?

    aku rasa macam kenal..tapi ye lah..lama tak jumpa..mungkin di edah simetri dah sekarang…

  114. Thaq Says:

    Peah: Kau mmg lawak la weh…pecah perut aku bace…

    Pay: Jadi OBW?

  115. pay Says:

    Thaq : konpem x jadi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: