Adam Harith Mohd Azri

by

harina-118-1.jpgharina-097-1.jpgharina-075-1.jpg
Some pics to share with you uncle2
Ahh…he’s our pride n joy!🙂

46 Responses to “Adam Harith Mohd Azri”

  1. amin r Says:

    congrats ayie.. congrats. berapa berat / tinggi?

  2. zahack Says:

    macam tak percaya ayie dah bergelar bapa!😀

  3. faruqy Says:

    ko bila pulak nak jadi ayah zahack?

  4. peah Says:

    ayie boleh tak jangan TP..aku nak tgk gambar anak kau je..kau dah tak jambu dah..

  5. ayie Says:

    memang kena letak gambar la peah. aku ikut template amin

  6. nad Says:

    congrats ayie

  7. peah Says:

    hehe..congrats ah ayie..nanti aku letak gambar aku ngan baby aku lak…

  8. bulatan Says:

    ayie: tahniah bro
    peah: aku mmg dr dulu nak tgk baby yg dalam perut ko tu hehehe..

  9. hadi Says:

    hansom adam harith nih! congrats ayie…

  10. Thaq Says:

    Ayie: Congrates bro! Dah jd bapa dah kau…

    Bulatan: Dalam perut peah je ke…perut kau ade ape? huhu…..

  11. peah Says:

    kandungan aku dah gugur la bulat…

    aku dgr dlm perut kau tu..berayahkan Apata? aku tau…masa kau tak gi prep ngan Pata..then ujan…jaga dorm konon..kau menconteng arang di muka Mache…

  12. bulatan Says:

    thaq: perut aku xmuat baby mcm perut peah…hahahaha
    peah: aku dgn apata solat jemaah bkn ponteng maa…at least xdela mcm ko memperdayakan ust helmi siot punye peah…arang yang ko conteng kat muke mache lagi hitam dr arang aku ko tau

  13. litium Says:

    congrats!

  14. d10 Says:

    tak bambino pun?

  15. ayie Says:

    wo…. bambino? daddy dia je bambino masa kecil2 huhu

  16. En. Zamir Says:

    batch mate to be coming soon… Insa’Allah heh congrats bro…

  17. peah Says:

    spastik nye bulat…aku lak yang memperdayakan ustat helmi…

    dah kau yang tak study..sape suruh kau tido…hahahha

  18. bulatan Says:

    siot peah..

  19. Thaq Says:

    Hahaha…

    Peah: padan la apata pun kurus mcm mache, rupanye bulat yg keje kan…
    mache tu mmg patut pun dia kurus, kate pelacur batch…

  20. bulatan Says:

    thaq: bile mase la aku nak kejekan si apata tu, die pun asik ilang je gi prep school dgn new hostel, katenye menyampaikan amanat…ape2la labu..hahaha

  21. peah Says:

    amanat….sampai tak balik untuk inspection…amanat la sangat…aku sunat kang…

    pastu kena gulung tilam..cakap die balik kampung…mana apata?siot je..mache lepas kawen terus tak tgk komputer dah…

    thaq: bulat tu boleh tahan gak melacurkan diri…aku ingatkan mache sorang je..bnyk pelanggan bulat nih..more cushion for the pushin…

  22. bulatan Says:

    sape yg gulungkan tilam apata…peah jugak ko kan ajk keselamatan ahmad house..hahaha…pelanggan ko pun blh tahan jugak ramainya peah sbb ko jenis tunggu kat tepi tingkat…fuyooo posing siot…

  23. anas Says:

    apata dah jadi pegawai JAIS skang nih, tangkap orang khalwat.

  24. bulatan Says:

    biar benar apata tu..btul ke

  25. peah Says:

    gile tak percaya aku…Apata nak tangkap org khalwat…die yang menganjurkan pesta seks bersama Mache 1998 kat toilet dorm 6 tu…

    Apata world!

  26. peah Says:

    suka2 kite je ngutuk apata..hish bulat ni..tak abih2 lagi perangai F5 nye..bile la nak matang nih..tak abih2 lagi tarikh matang kau?

  27. Thaq Says:

    Haha…a’ah, Apata dh jd penguatuasa JAIS. Aku jumpa dia masa wedding Zaha.

    Peah: Lepas ni kalau bulat buat projek kat Selangor mesti line clear, sbb Apata cover dia…hahaha. Aku rasa kan peah, kalau buat DNA test kat perut bulat tu, tak dapat nak trace sape bapa… Aku pun tak sure dia yg jd bapa ke atau dia jadi tempat tumpang ngandung je…huhuhu…

  28. amin r Says:

    huish.. kalu apata dah jadi penguatkuasa jais, kena delete post2 perbuatan sumbang ni. kang apata kena konpirasi.

    aku nak eja konspirasi.. asyik tereja koperasi je.. inilah dia pengaruh mastur.

  29. bulatan Says:

    apata..apata…dah besar ko skang..hahahaha

  30. pata Says:

    siot je peah ngan bulat ngutuk aku…kitakan dorm mate…unite la skit…hahaha..

    tapi betul la, JAIS tengah memantau site2 yang yang mencurigakan…so watch out bro!!

  31. bulatan Says:

    yeaaaa dia sudah mari…kalo kutuk dlm ni kire kutuk depan2 ke blakang2 peah?

  32. bulatan Says:

    apata: ko ofis kat bangunan sultan idris ke? nak mintak tolong skit blh?

  33. pata Says:

    haah.ofis aku kat bangunan sultan idris shah.
    nak mintak tolong ape?
    tolong ambik mintak borang kawin lagi satu?? hahaha…

  34. anas Says:

    pata, nanti bagi aku jadual raid JAIS…haha senang aku nak mengatur langkah.

  35. semaun Says:

    pata … ikut join raid boleh? tak penah jadik prefect, nak gak rasa tangkap org lain. video tape everything ….. for knowledge sharing

    pulang ke topic asal … congrats ayie ! dah lengkap dah main consumers dlm family -> women and kids … hahaha

  36. yginsaf Says:

    anak bukanlah hakmilik.. tahniah sekali lagi..

  37. peah Says:

    sape yginsaf ni?

    bulat..jangan kutuk apata belakang2 la..kang die raid kau kang…

    Apata: kau serious ah dah jadi Jais..cantek ah..kau jangan masuk subang SS19..area tu ok..aku jaga..

  38. bulatan Says:

    peah: kalo apata tangkap aku pun aku dah ade lesen agung yg sentiasa didalam dompetku ini…hahahaha…yela tu peah ko nak jage SS19 apata dah masak sgt dah dgn ko ni hehehe

    Apata: Aku nak mintak tolong nak buat kad kawin aku nak ko tangkap adela barang aku nak tunjuk hehehehe..

  39. peah Says:

    aku nak tolong die jaga pun kau nak salah kan aku bulat…

    ko mmg ah dari dulu tak nak tolong jaga dorm..lepas tu tido je..tak nak bangun2..pemalas..selebet..selekeh..ustat Helmi pun tak suka kau…

    cuba jadi cam Mache..hensem..wangi..tidor conteng2 bendera brazil kat muka..pastu kena penampar ngan Wan Harun..tu la pelajar contoh…

    Apata tu hebat sangat..bukan Dorm kite je die jaga…Dorm kat new hostel pun die jaga..kite tak sampai tahap tu Bulat..

    Tapi jangan jadi macam Dayat ngan Peyol gak..diorg suka curik Maggi burung…burung2 nak berimigrasi pun susah..stok Maggi asik kena pau je..

  40. shaw Says:

    Ayie..congrats.

  41. nad Says:

    mache kena penampau dgn mior mede la…7 kali tu…

  42. peah Says:

    hahaha..ape2 je la mache nih..asik nak kena tampau je kerja..

    kesian gak aku kadang2..kena ngan samhong lagi best…lepas inspection la die nak kire duit order…aku cakap bell kang kecik hati lak..

  43. farouq Says:

    congrats ayie.

    make sure anak kau nanti jadi macam mamat ni

  44. mache Says:

    ayie:sory lmbat skit,jarang online, congrats…

    peah:cibai peah, aku jugak jd bahan ko, punya la x besalah aku ni…nad pon sempat je menambah…hahha..sory lama x online,cuti sebulan nk kena catch up keje balik…

  45. peah Says:

    hahaha..tu ah..sape suruh tak online..kan dah jadi bahan….

  46. azril d101 Says:

    congrats bro..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: