domain batch

by

Ada budak batch mencadangkan menjelang ulangtahun ke 10 keluar koleq dan 15 tahun berkenalan (12/12/1993) supaya kita ada domain sendiri, lepas tu sukati mak bapak la nak buat camne pun…sume org pun boleh jadik penyumbang idea dan tajuk perbincangan. pastu org asing boleh tgk je, takleh comment pun. org yg kita tak suka, takleh tgk pun. org yg kita suka je boleh comment. ke mcm mana? ada org nak sponsor hosting dgn domain reg ni… nak ke tak? http://www.mckk9498.org

nad

13 Responses to “domain batch”

  1. pyanski Says:

    la dah ada orang nak sponsor of course la nak haha ape la nad

  2. peah Says:

    dah dah..takde budak batch yang cadangkan..kau yang cadangkan kat aku hari tu lepas bola..kuat petik nama kawan budak nih..

  3. ladoe Says:

    ok, sume org setuju, dh tutup citer..

  4. semaun Says:

    For good measures, register also .net/.com …

  5. nad Says:

    b4 reg sapa yg nak jadik webmaster?

  6. peah Says:

    nad

  7. maoi Says:

    aku sokong.. nad = webmaster

  8. peah Says:

    aku cadangkan, cadangan ditutup.

  9. maoi Says:

    aku sokong

  10. amin r Says:

    cepat gila. 3hrs 19mins dah cadangan ditutup.

    btw, bakat infolab (i.e. semaon, faruqy) taknak ke jadi webmaster?

  11. nad Says:

    aku ni bodoh it..stakat nak paste gamba mcm amin post anak dia pun tak reti..tgk la iklan kursus kawin aku post. kecik nak mampus. kena la carik org yg bijak pandai sikit.

  12. peah Says:

    tak kira ah..belajar ah..dah kau bukak pencalonan..org dah cadangkan..cadangan ditutup..prosedur semua lengkap…

    sekarang kau terajui la tampok domain batch tu…

  13. amin r Says:

    “..terajui la tampok..”? gila power bahasa kau peah. bangga samcit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: