10 students beat me up, says MCKK boy

by

KUALA KANGSAR: A student of the Malay College Kuala Kangsar here has alleged that he was beaten up by 10 schoolmates at their hostel on Sunday.

The victim, a Form Four student, was given outpatient treatment at the Kuala Kangsar Hospital following the 2.30pm incident.

His father Mej (R) Ahmad Mohd Kassim said: “They not only kicked and punched my son but also used a plastic broom to scrub my son’s back.”

He said he rushed here from Kedah after being informed by a teacher.

He said his son told him that the students decided to “teach him a lesson” for breaking a hostel regulation.

“My son admitted that he had gone out of the hostel to eat laksa in town.

Kuala Kangsar OCPD Supt Zakaria Pagan could not be reached for comment.

aku assume F5 la yang pukul budak nih…kesimpulannya…

PADAN MUKA LA, DAH LA KELUAR TOWN HARAM, TAK TAPAU LAKSA UTK F5 SEKALI PULAK TU, MEMANG KENA PUKUL LA…HAHA

Advertisements

63 Responses to “10 students beat me up, says MCKK boy”

  1. litium Says:

    kenape kaler perl-perl

  2. zahack Says:

    cute per perl-perl jack…

  3. riki Says:

    gile bell keluar town makan laksa…

  4. anas Says:

    hahaha memang bell! gua dulu fly pagi2 pegi beli roti canai rex, lagi caghe.

  5. peah Says:

    harap bapak je askar..anak ntah ape2..dah fly macam bagus..amik ah balasannye..kena pukul ngan budak kampung mmg ah sampai sepuluh org..

    kampung bell.

  6. zahack Says:

    lenkali beli la laksa utk F5 sekalik…

  7. anas Says:

    ntah, zaha pun anak askar jugak, gila gagah.

  8. isman Says:

    riki:betoi2 bell..kalo fly gi cc main starcraft mcm lu dulu2 baru la sempoi kan? hahahaha..litium la lu punyer geng!! pastu subuh baru balik…tak ajak aku plaks tuh…cibesh betol, tau2 je dah hilang dr dorm…hampesssssssssssssss…

    peah:ha’ah, style depa mmg suka ‘ramai2-tibai-sorg’..ntah hape2 ntah, tak sempoi langsung..aku igt lagi time herman kena dulu..nyaris perang beb!!

  9. ladoe Says:

    orang kampung!!! seraaanggg!!!

  10. zahack Says:

    macam singapura dilanggar todak lak jadinyer..

  11. amin r Says:

    budak kampung.. pukul 2:30 petang boleh sapu belakang budak. baik gi sapu bawah katil tu, kang tak pasal2 kena confinement minggu ini..

  12. pay Says:

    kampung bred suka pukul ramai2 ==> aku setuju

    kampung bell.

  13. d3 Says:

    haha teringt aku ngan mili mse smbhyg jumaat kna ngan budk2 ni.best gle dpt husen,rse mcm kena belasah ngan amoi je.lembut betul tgn dia.siap main koyak2 baju lg,nak rogol org ke apa.kesian mili dibelasah ramai2 tp dia maintain jekkk.tkde effect pun,mls lyn katanye.kat mana la si mili skrg..

  14. zahack Says:

    gaya ko panggil hamilee tu ‘mili’ tu cam jambu jek…ahahaha!

  15. peah Says:

    die pun dah lama usha kot macam mamat yang usha riki tu…

  16. Ustaz Lateb Says:

    Anas : anak askar batch kita sorang tuh…manja and kuat nangis..hahaha! Teringat dia buat push-up sambil kena cium stokin kat lantai.

    D3 : Takyah laa passionate sangat citer pasal husen.ko tu dah ada anak.

    Zaha : Kalo ko rasa panggil “mili” tu dah jambu sangat, dah tu kalo panggil “ham” apa citer?

    Amin: Budak kampung kan suka guna berus gigi orang lain…hahaha!

    Peah & Pay : Kampung bell

  17. anas Says:

    gila la lateb tau guna internet siooottt, gila bijak IT…ustaz ada blog tak?

  18. hadi Says:

    “Anas : anak askar batch kita sorang tuh…manja and kuat nangis..”
    Giler aper anas nih, bile mase lak Ustaz Lateb batch kita.Nampak sangat ni cubaan mengelirukan orang ramai ni…ker ko memang bukan batch 9498? ko batch sekali ngan ustaz lateb kot, which is 5963!!!huhu..

  19. peah Says:

    ape ni hadi?

    ustat lateb budak urban ah…

  20. Ustaz Lateb Says:

    Ntah Hadi…ustaz tersangatlah urban!
    Nik Anas…kenapa laa kamu memperkecilkan kebolehan ustaz melayari internet? sekurang-kurangnya ustaz takde laa anta surat/email kontraversi ke sekolah-sekolah lain.
    http://www.latib_urban.com

  21. d3 Says:

    zahack : mili jambu?taste kayu balak tropika spesis apa yg ko pakai ni.

    Ustaz Lateb : kontroversi laa bkn kontraversi.tk caya cek kamus dewan.ustat dah 2x salah eja ni apa citer ni? Email pon ada ke? pls explain.

    peah : ya betul. proof:ustaz latib tak penah curik berus gigi.

  22. pelawat Says:

    got this from a friend (part of an email)

    In contrast to the newspaper report (Star, 11/07/07), the actual cause behind the beating incidence was most probably has nothing to do with ‘laksa’ at all.
    Info received from KK (two F5 prefects, sorang tu my course-mate’s younger bro) indicated that
    1. The laksa thingy was not the exact reason
    2. Those involved were all F4 students (yg membelasah dan dibelasah)
    3. Why the guy ‘kena’ ? There were 2 version, either
    a) He was allegedly caught smoking and later disclosed the names of other F4 students who smoke. Consequently they were being ‘targeted’ (by the wardens/teachers? prefects?). Apa lagi, depa naik angin lah and the rest was history.
    Or
    b) Fellow F4 students bashed him because he was accused of stealing and ‘buat hal dgn batch-mates’. (taktau lah ape halnya, must be something serious)

  23. f3newhostel Says:

    budak yg kena belasah dgn batch sendiri tu bird kot…tak pun dah kena buang batch pasal dia kedek jambu…hahah

  24. nad Says:

    pelawat, dah ambik pas pelawat ke belum kat jaga depan pavi?

  25. azzad Says:

    baru sepuluh … aku 14 orang x de pape pon … siap pas kena pukul hisap rokok ngan mobster pastu pas skolah esok tu rumble kat dorm 6 …

    masyuuukkk … memories …. ekekekeke

  26. anas Says:

    lateb: bell la lu, punya la dah basi cerita surat tu…

    hadi: hoh bila masa lak aku cakap lateb batch 9498?

    F3newhostel: biasanya f3 new hostel la yang kedek jambu sampai kena buang batch..haha

  27. Tza-Deen Says:

    Anas, hadi tak tahu tektik membaca benda ni.

    Hadi, bila ustaz lateb cakap
    “Anas : anak askar batch kita sorang tuh…manja and kuat nangis..”
    tu maknanya ustaz lateb tujukan mesej tu kat anas. Bukannya anas yang cakap benda tu.
    Tu pun nak kena diajar ke…

  28. Tza-Deen Says:

    Anas, hadi tak tahu tektik membaca benda ni.

    Hadi, bila ustaz lateb cakap
    “Anas : anak askar batch kita sorang tuh…manja and kuat nangis”
    tu maknanya ustaz lateb tujukan mesej tu kat anas. Bukannya anas yang cakap benda tu.
    Tu pun nak kena diajar ke…

  29. Tza-Deen Says:

    Anas, hadi tak tahu tektik membaca benda ni.

    Hadi, bila ustaz lateb cakap
    “Anas : anak askar batch kita sorang tuh…manja dan kuat nangis”
    tu maknanya ustaz lateb tujukan mesej tu kat anas. Bukannya anas yang cakap benda tu.
    Tu pun nak kena diajar ke…

  30. hadi Says:

    Tza-deen,
    apa la menyampok, dah ha nama menyamar2, punye la nak fire aku sampai 3 kali sent, gelojoh sangat n nampak sangat nak dengki, ko tu yang tak paham, memang aku nak soun anas, sebab dia yang “berhubungan” dengan ustaz lateb, if not masakan ustad lateb “berkita-kita” dengan anas. dah la Tza deen, jangan nak menyibok2 kat sini, gi main jauh2,shoh shoh, blah blah, blah la wei…

  31. zahack Says:

    hoh, pehal sampai 3 kali post?

  32. hadi Says:

    btw tima kasih je la Tza deen ya…tima kasih kononnya nak “mengajar”. pas ni gi mengajar kat kindergarten ke, tabika kemas ke,tak pon nak berjasa sangat gi je la mengajar budak koleq tu, dah lama nama koleq tak masuk paper jadi best result spm ke pmr ke,nanti nama tza deen juga yang naik…

  33. peah Says:

    budak kampung kot..tak pernah ade komputer ni..

    kesian Tza-deen…die bell..

  34. peah Says:

    hadi?sape mamat tza-deen ni?bell sangat ni..nak kutuk2 org pulak..aku suruh budak koleq tu sapu belakang kang..bersih pulak belakang dia..

  35. anas Says:

    lateb: jangan la nak ber “kita” ngan gua, lu bukan batch 9498.

    hadi: sorry beb, gua kena fitnah.

    tza-deen: gila bell nama lu.

  36. Poron Says:

    tza-deen.ntah2 zadin(zahadin).

  37. Bedmate sapet Says:

    poron, bukan ke zaharuddin pernah claim zahadin ke?
    harharharhar

  38. zahack Says:

    tetiba aku lak jadi mangsa keadaan?

  39. anas Says:

    tapi betul kan, lu cuba claim nick zahadin kan? hahaha

  40. zahack Says:

    takde la pulak sampai ke tua siap claim dalam wordpress lagi…poser tul!

  41. peah Says:

    oo..zaha rupenye..

    sedihnye zaha..kenapa kena claim nickname org lain..aduh bellnye..kalau budak f5 94 baca ni camane nih?ko tak malu ke?

    udah2 la tu zaha..

  42. zahack Says:

    yer, aku malu peah (sambil menunduk)..

  43. pyanski Says:

    chill…

    zaha just tulis zhadin (bukan zahadin) kat jersey hoki dia, tu je. jimat kos printing.

  44. Poron Says:

    Tapi kalo tulis “ZAHA” je lagi jimat.

  45. anas Says:

    memang tak bole coverline dah zaha ni…haha

  46. peah Says:

    kesian ah zaha..bagi ah die chan…

    die budget F1 pandang die macam masa kite F1 pandang Zahadin kot..

    so tak salah ah die nak claim macam tu…

    -ekekeke..bell..nak jadi taiko pun nak kena tumpang nama taiko lain..ekekeke…isk isk isk..-nangis…

  47. pyanski Says:

    Apsal ‘XXXXX’ and ‘Bedmate Sapet’ are using the same IP? Percubaan menyamar?

    – edited. the perpetrator has apologised 😆

  48. pyanski Says:

    wahahahaa nasib baik aku tak tanya malek hazamam apa khabar

  49. nikanasz Says:

    pyan, we can blackmail the perpetrator, belanja makan besar…hahahaha

  50. peah Says:

    sape?zaha ke?

  51. peah Says:

    eh, salah.. zhadin ke perpetrator tersebut?

  52. anas Says:

    biarlah peah, dia dah malu tu…hahaha

  53. d10 Says:

    hahaha kelaka

  54. zahack Says:

    ahaha, takde kejenye nak jadik bedmate sapet..aku bedmate cipin tu betul ah…

  55. mache Says:

    sape pelawat ni?cite die mcm lojik je…cite asl psl beli laksa 2 mcm x lojik sgt, kalo dh kantoi fly 2 x yah la kasi reason nk beli laksa,gile memalukan….alang2 dh kantoi,confirm kena belasahnye,x kira la ko kasi reason ape…

    so,kalo aku la kan,senyap je…x yah la bgtau reason,tahan je la kena blasah…x pon ckp je nk g ampang,heheh…

    azzad:ko mmg rock bro..14 org pon rilek…hahah…

  56. hadi Says:

    ada orang nak kena buang batch ni… paling kurang pon ban je orang tu dari memasuki blog ni…

  57. anas Says:

    lek la hadi, small matter je nih, kang makin kurang lak batch kita, ramai sangat kena buang…hahaha

  58. peah Says:

    takyah tunggu org buang ah..buang diri sendiri cam aku..lek je..lepak ngan mob lagi cool..boleh share2 t-shirt ramai2..

    MOB RULES!yeah!!

  59. hadi Says:

    share baju?? eii tanakla, geli aaa, pong…

  60. Poron Says:

    Lama tak dengar penggunaan perkataan ‘pong’.

  61. peah Says:

    aku baru perasan

    “Kuala Kangsar OCPD Supt Zakaria Pagan could not be reached for comment.”

    mana la nak dapat mamat polis ni..die orang Pagan ah..die tgh lepak ngan ayah Pin ke ape ke..tgh sembah big tree ke..

  62. bulatan Says:

    peah..peah..

  63. Cat Breed Pictures Says:

    Since the admin of this website is working, nno hesitation very shortly it will be well-known, due to its feature
    contents.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: