Jemputan Kahwin : Eezwan Masripan

by

Semua ahli MCKK 9498 dijemput ke majlis persandingan Kapt. Eezwan Masripan pada tarikh dan tempat berikut.

Tarikh: 3 Jun 2007
Tempat: No. 33 , Jalan Parit 2 Timur , Sungai Besar , Selangor.

Diharap kehadiran kalian dapat menambah kemeriahan majlis.

15 Responses to “Jemputan Kahwin : Eezwan Masripan”

  1. nawal Says:

    sirrr yesssirr!!!(tabik dulu diri tegak sume) sorry a cap.takleh dtg aku keja kt jauh.maybe next time aa.

  2. BoB Says:

    InsyaAllah, aku dtg…bnyk btul weekend tuh nak pg kenduri kawin….siot jer….kalo aku kasi hadiah yg sama jgn marah yer…hehe…eezwan btul ker tuh Sungai besar ker or sungai besi…huahua

  3. anas Says:

    gila la, musim kawin weh…insyaallah aku datang…

  4. amin r Says:

    congrats kapitan.. banyaknya kenduri. gila kenyang la korang sebulan ni..

  5. pyanski Says:

    takda map ka kapten? sungai besar tu dekat mana eh?

  6. nad Says:

    congrats kapten eezwan (segan lak nak panggil cipan)

  7. lair Says:

    kena panggil Eezwan dah..nanti kalau panggil cipan, haru biru kenduri tu…

  8. mikai Says:

    Congrats bro!!

  9. montwo Says:

    Alamak… member satu dorm dah nak kawin…!!! Caya lah captain…

  10. perut Says:

    haha..sahabatku;

    akhirnya….

    Tahniah lah Cip…

    ehh, Cap.

  11. ladoe Says:

    tahniah kapten..
    semoga berbahagia selalu & bekekalan ke akhir hayat..

  12. adri D117 Says:

    cipan ni dah kawen…end of last yr…yg ni reception je.

  13. saberd131 Says:

    tahniah….nnti buat anak byk2

  14. adri D117 Says:

    ni fon no capt cipan…012 6767820

  15. syuk Says:

    congrats capt. eezwan but unfortunately i cant make it laa..
    smoga bahgia n berkkln hendaknye..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: