9498 Car Stiker

by

98_sticker.jpg

Harga : RM 4

Sebarang pertanyaan, sila hubungi Lado/0196140748.

65 Responses to “9498 Car Stiker”

  1. amin r Says:

    cun. mail to US tak, ladoe?

  2. BoB Says:

    mail! i think ladoe can arrange it 4 u….but mail charges kena buat sket….so amin…u confirm nak?…give some details to us. tq

  3. bulatan Says:

    baper besar sticker tu?

  4. semaun Says:

    1. Need exact dimensions
    2. Is the design final?

    Mana mat-art/metted/mettert semua? Hahahahah …. (calling shazrul ramly)

  5. amin r Says:

    bob.. mesti la nak. mail charges no problem bro. payment macamana, bob? wire transfer is out of the question (fee = US$40). personal check / money order takes 6 weeks to clear. kalau ada paypal account cun la. it’s your call.. email aku aminramli@gmail.com

  6. ladoe Says:

    car sticker dh siap utk diedarkan, dptkn dgn segera
    rm4 utk harga promosi April sahaja
    dimension: 12cm x 12cm
    amin, nnt aku email utk dptkn details..

  7. zahack Says:

    buat ah sesi bertemu pelanggan…

  8. Kandaq Says:

    Ladoe,

    Aku nak gak. Mail to Ireland? Contact aku for payment and mail charges. iskandartariq@gmail.com

    Thanks.

  9. amin r Says:

    ladoe, replied your email. thanks.

    terkejut jap tengok dimension. ingat inci. damn metric units..

  10. semaun Says:

    >>amin
    12″x12″ means a square foot sticker, right? Ok apa, kalau ko bawak anything made from SCANIA ke, HINO ke.

  11. anas Says:

    amin: hahaha, kalau besar macam tu ko bole tampal kat monster truck la.

  12. zahack Says:

    tu la america taknak pakai SI, kan dah confuse…

  13. prot Says:

    aku nak gak..

    (design xder la lawa sgt..tp support batch punyer pasal….boleh la..haha)

    ladoe..nih mail aku,
    stomach80@yahoo.com

    bgtau aku alamat umah ngko,

    nanti aku anto duit gamble main hantar ikut surat je lah,
    RM4 + post charge
    (x sampai 10 ringgit)

    psl trasfer fee je mau2 mencecah 30 ringgit msia.

  14. ladoe Says:

    mlm ni aku kt darussalam, subang 8pm..
    sape2 nk sticker blh jmpe aku mlm ni..

  15. nawal Says:

    fuyoo darusssalam.kim salam kat unkle salam.

  16. nawal Says:

    rizab satu stiker aku nk tmpal kat rusa mak aku.nnt ob weekend ke apa2 ke bole bg.

  17. lair Says:

    ladoe..aku nk gak..email aku cepaaat kakaroct21@yahoo.com

  18. pay Says:

    saper laa yg design stiker ni.. aku punya aku simpan je dlm dashboard… jgn marah ek.

  19. amin r Says:

    aku rasa kalau border circle lawa sikit kot?

    zaha: jual property pakai sq-ft lagi apa.

  20. nad Says:

    pay simpan dlm dashboard pasal nak tampal kat keta baru dia nanti

  21. prot Says:

    ladoe,

    aku pos dah surat beserta dgn duit sekali td.

    (harap2 posmen yg in charge area umah ko tak baca lah benda nih, kalau tak, tak sampai lah jawabnya..)

  22. ladoe Says:

    prot, thanks..harap selamat sampai kt aku..nnt aku pos stiker..
    cermin keta lama pay dh penuh, tggu keta baru la utk stiker baru..

  23. d10 Says:

    cayalah pay, barulah jantan. hahha.

  24. saber Says:

    wei…aku nk gak!mail ke dubai….

  25. ladoe Says:

    saber, email kt aku address kau.. hhasnul@yahoo.com

  26. ladoe Says:

    prot, lair, isman & kama: aku dh pos stiker kau.. hopefully sampai dgn selamat..

  27. kama Says:

    ok lado..tq..hrp2 x sangkut kat mane2

  28. montwo Says:

    akum ladoe… aku pun nak jugak…
    ni mail aku… montwo98@gmail.com

  29. anas Says:

    nak bagi salam, bagi la salam betul2…”akum” tu adalah perkataan dari bahasa org yahudi, kalau tak silap aku makna dia “binatang”, yg pasti makna dia tak elok la.

  30. zahack Says:

    anas, pata cakap dia ada pesan kat ko sticker2 kami…is it?

  31. d10 Says:

    cayalah ladoe. perniagaan kau berjaya. lepas ni buat MLM jual sticker la pulak. anas boleh jadi first member.

  32. litium Says:

    anas? first member? kah kah kah

  33. pyanski Says:

    anas: as long as it is not pronounced ‘akum’, and understood as assalamualaikum, should not really be a controversial issue. mcm gak Mohd, meant to be Muhammad (s.a.w).

    wallahua’lam

  34. prot Says:

    oit..kama…lama dah aku cube carik ko!!

    tlg mail aku: stomach80@yahoo.com

  35. anas Says:

    zahack: sape kami?? not true. unless lado bagi aku komisen..haha

    adiman: haha lu ngan maoi jadi downline gua la…

    pyan: imho, wouldn’t it be nicer if we write it fully “assalamualaikum” instead of short form. these kind of things shouldn’t be abbreviated…niat tidak menghalalkan cara.

  36. zahack Says:

    anas: kami = pata + zaha…tatau laa kalo dia kencing aku…dem pata

  37. anas Says:

    sorry to say zaha anda sudah dikencing. haha lg pun masa tu aku takde duit nak bayarkan korg punya.

  38. amin r Says:

    ladoe: buat jadi template, jual kat every graduating batch. sure budak2 nak letak sebelah sticker “P”. hehe. aku boleh invest sekali..

    anas: “Akum” actually means “a believer in non-Jewish faith”. historically, it’s a term the Jews used to classify a “star worshipper”. like how “kafir” or “Jahiliah” was/is used in Islam. the very old Judaism belief teaches the Jews to treat an “Akum” like a dog if not lower. so that’s where that came from.. just FYI..

  39. cha_in Says:

    anas,

    akum tu is an abbreviation for something that means worshippers of the stars or sth like that la. tapi bukan binatang la. whenever you receive chain emails macam tu, check the veracity first. tapi macam pyan cakap, whatever it means, tak kisahla asalkan apa yang maksudkan tu ok. kalau macam tu, habis la kena cari perkataan tu dalam every single bahasa kat dunia ni, then kalau maksud dia tak baik dalam bahasa eskimo/some native american tribal dialect so takleh pakai la ke?

  40. maoi Says:

    zaha : aku dh order kat lado… 3 keping.. aku ko ngan pata.. plan nak suruh anas amik kat lado.. tp anas pemalas.. hampeh tul!!!

  41. anas Says:

    amin: thanks for the facts.

    cha in: i know most of muslims (i think only malaysian muslims write “akum”), when they write “akum”, they meant it as “assalamualaikum”, ye lah, sekarang ni zaman it, kalau boleh nak di shortform kan semua perkataan. tak kisah la kan, semua orang ada pendirian masing2, but i’ll stick to the proper spelling of “assalamualaikum”, tak letih pun nak menaip banyak2. ok, “chancho” is a spanish word for BABI, so can anyone address you as chancho? cha in, chancho, it rhymes. walaupun maksud dia babi kan, tapi sebab niat baik, bole la ek?

    teringat lak masa zaman junior kena bagi salam kat senior, “‘kum bang” = assalamualaikum bang. heheh

  42. pyanski Says:

    when montwo or any other muslims write akum or a’kum, nobody has intention other than meaning it to really be ‘assalamualaikum’. Wrtings and spellings are but representation of phrases and messages, kalau ikutkan you can’t even spell assalamualaikum correctly in roman character as it doesn’t represent the huruf ‘ain’ dalam ‘alaikum’ correctly, nor the long harakat of ‘laa’.

    So although I am in no hurry to support A’kum as the way to spell for Assalamualaikum, I have no objections for it being used either regardless of what the word means in some other languages.

    Contoh yg lebih parallel is, when we say ‘cincin’ and ‘mangkuk’ among Malaysians we are talking about rings and bowls. But try to ask Perut to say those words to his Japanese friends, I’m sure he’ll get kick in the butt.

    In the same sense, no muslims would intend to refer to whatever Akum means in Hebrew when they use it to greet among muslims (in writing), but with the preoccupied knowledge that the reader (i.e. another muslim) would readily understand it to be the full assalamualaikum greeting.

    Wallahua’lam

  43. anas Says:

    a strong point by pyan. ok i agree and surrender my arguments. peace ya.

  44. prot Says:

    ciss…mana ko belajo benda2 tak senonoh nih Pyan?!

    heh..btul tu kata Pyan,

    “cincin” n “mangkuk” tu maksudnya kat Jepun nih ialah kemaluan lelaki n kemaluan wanita..

    FYI.

  45. anas Says:

    wah, info yang bagus…hahaha

  46. shaw Says:

    ladoe..bila kau balik Kuantan,bawa sticker untuk aku.
    Thanks.

  47. Zaid Says:

    Add another 2 to go when you head to Ktn. Thank you.

  48. ladoe Says:

    nnt aku blk ktn aku bgtau.. mayb weken masa nk labor/wesak day..

  49. lair Says:

    awat besar sangat sticker ni ladoe….

  50. isman Says:

    asm…

    prob is, people are starting to pronounce ‘akum’ when giving salam out loud, kes pengaruh sms…pastu yg menjwb plak reply ‘alam’!…kan takde makna tu?

    in context of difference of language pulak, i disagree…kalau kita tau maksud satu2 perkataan tu dlm suatu bahasa yg lain is bad, then why dont we drop it? we dropped english bad words in our daily use bcoz we learned and practiced the english language, thus we know the bad words, right? kata la kita juga blajar hebrew language, i believe we will not use ‘akum’ when giving out salam, written or verbally bcoz we know its a bad word!! lain la kalau kita tak penah blajar hebrew, and nobody warned us about the ‘akum’ word, then i think it’s ok…

    when we already knew that ‘akum’ is not a good word, bila kita send sms tu dlm hati kita akan terdetik – ‘eh, akum ni maksud dia ***** in hebrew la, camne ek?’…kita jadik ragu2 dgn sms yg dihantar tu, so adakah salam kita dlm sms tu dikira ibadah? for example, ambik wudhu’-kalau terdetik keraguan dlm wudhu’ kita tu, bukankah dikira batal dan perlu diambil semula?…

    so why not we change the short written form of ‘assalamualaikum’ to something else, say ‘asm’?.. much easier, and i dont think anybody would try to pronounce it directly coz its just gonna sound ‘asem’…also, i dont think there’s any meaning in any other language in the world…jadik kita faham maksud dia adalah ‘assalamualaikum’ and dlm hati kita xde keraguan bila hantar sms tu, rite?

    feels like making a new language here…har har har

    lado: aku dh dpt sticker ari jumaat aritu…thanx!

  51. prot Says:

    ladoe: aku pon dh dpt dah stiker tuh,

    tp malangnya, wife aku tak kasik letak kt keta..

    tak lawa die kata..

    cisss..(aku dh agak dh)

  52. zahack Says:

    ladoe…katner ko buat stiker tu?

  53. anas Says:

    lair: nak kecik potong ler, banyak ruang kosong tu…haha

  54. amin r Says:

    prot: ape daa kena veto. hehe. tampal la masa kau drive sorang. aku pun dah ada satu sticker koleq kat kereta aku, tak tau mana nak letak yang ni. takpelah, asal ada..

  55. ladoe Says:

    stiker tu standard size cam stiker mcoba gak..
    mula2 igt nk ikut size legal JPJ ‘P’ stiker utk kete, lg la besor, haha..
    rase besor gak, tampal je la kt lori..

  56. anas Says:

    lado, lu jual la pulak stiker P versi mcoba kat bebudak koleq yg baru dapat lesen..haha

  57. lair Says:

    kalau tampal kat cermin belakang kat atas lampu brek ke 3 tu..nampak ok…

  58. cha_in Says:

    anas:

    chancho chain rhymes. ye ke. kenapa aku tak rasa macam rhyme pun (keyboard ni punya tanda soal key rosak). the last syllable of both words have different sounds. hey was that a personal attack at my nickname. sorry because other than that, i missed the point.

    i wonder if we really do put much effort in actually saying the word (with the perfect arabic pronunciation. kalau salah huruf sikit takut maksudnya jadi ‘ayam’ dalam aramaic pulakkan. manala tau). because i think that is much more important. i know i don’t do that myself, but i didn’t insist on the correct spelling either.

    i guess my comment hari tu sebenarnya had less to do with the meaning of akum or how we should write it. i think i know where you got the ‘info’ from (i’ve received the email myself), and as I have a strong distaste for chain mails (especially those laden with racial hatred and exaggerated (if not false) facts and accusations), my point really was that we should be more cautious and responsible when reading whatever comes to our inbox. don’t just say something because you think you know something, but because you know it is true and you really believe in it and want others to know it as well. i guess most of us pun have the best intentions in our heart when we spread words about sth, but i hope all of us could be more careful when it comes to sensitive things. we don’t want to mislead anyone do we.

  59. d98 Says:

    “akum”

    the person who first wrote this in his comment here, i dont think he’s fluent in hebrew.

    and i am sure he means it in the best possible way a friend can greet another.so dont question that..it’s not fair for him.

    on the other hand,Knowing the meaning of a word is bad, and yet using it on a friend, does not prove your point.analogically,it is not even correct.

    rest assured that your warm smiles and hearty laughs everytime you say “wey, peah..peciter?”means more to me then a cold assalamualaikum nadrul shaqman.But then again, i wonder what the former greeting means in hebrew?

  60. anas Says:

    chain:

    i apologise if you felt it was a personal attack. i was just giving a general example using your name as a reference.

    i remember some people calling me “nik anus”, although meant as some kind of joke, it’s not nice for your name to be associated with something not nice, like anus as in ass/bontot/jubo…haha

    again, seriously and sincerely sorry.

  61. amin r Says:

    udah la tu..

    this may be another discussion, but have we developed some sort of preliminary game plan for the 10 year reunion? scedule, activities, lodging, merchandise, etc.

    if we have, i guess i’ve been out of the loop. would like to know so i can plan/budget my trip home next year. need a confirmed schedule at least 6 months prior to execution. please let me know.

    also let me know if there’s anything i can do to help.

  62. peah Says:

    ladoe:aku kena kutuk ah pakai car sticker tu kat koleq ari tu…

    bagi ah pampasan…4 ringgit tu…

  63. BoB Says:

    Takpa peah..yg penting they see the sticker well..and they know we have 1

  64. BoB Says:

    Another thinq is..this is the cheapest sticker I can get with the amount and size of sticker. If anyone can tell me to find cheaper than this please do so with the amount that we want to produce.

  65. amin r Says:

    honestly bob, kalau design cun, mahal sikit takpe kot. but that’s just me.

    ladoe, dah dapat belum duit? kalau belum, aku rasa aku dah belanja either posmen malaysia breakfast, or posmen US donut. halal je la. nanti aku try hantar lagi sekali pakai secured mail.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: