Holiday Batch

by

Kawan kawan semua warga 9498,

Satu jawatankuasa sudah dibentuk utk meng”organize” HOLIDAY BATCH 9498. Sila rujuk dibawah ;

Big Boss : Wan Abdul Hadi

Project Manager :  Lado & Bob

Registrar @ Tresurer : Ajak

Info Centre : Maoi

Advert : Yuyu

Ok.. setelah berbincang, aktiviti yg dicadangkan ialah seperti berikut :

HOLIDAY BATCH 9498, 2D1N AT EAGLE RATCH PORT DICKSON, BOYS ONLY, DORMITORY STAY, BUDGET (BELUM CONFIRM BUT WILL TRY TO FIX IT RM150 INCLUDING BREAKFAST, DINNER, PAINTBALL AND SEA-RAFTING) 

Date akan diberitahu kelak.. buat masa ni, sila respond dn beri komen anda, jika ada cadangan, jangan malu jangan segan, beritahu saje..

Harap dpt bg komen yg membina.. kalo complaint harga mahal ke, jauh ke, mungkin kita bole cuba camping kat depan rumah sesape yg duduk kt area KL, murah pun murah, dekat pun dekat…

Siapa yg berminat, sila kumpul duit dari sekrang, takde la mahal pun… sume pun dh keje.. ape salah kuar duit sikit untuk lepak ngan kawan2..

Mintak tolong jasa baik semua utk war-warkan berita ini pada budak batch 9498 yg lain..

Yang menjalankan tugas;

Maoi

27 Responses to “Holiday Batch”

  1. anas Says:

    saya sokong!

  2. AK Says:

    Sokong mulut makes no difference….action is more important

  3. Hadi Says:

    Thanks Maoi for posting this program. So, to all committee members, tunggu apa lagi?? action! action! action! maybe ada committee yang tertinggal which is Baber as accomodation coordinator..and Peah as Entertaiment Manager.. but i think better we open to guls also..how bout yang dah kawen?? takkan nak tinggal bini or takan dah tak leh join aktiviti batch?? i don’t want to discriminate those married members..for those yang bercouple kita boleh setkan bilik2 untuk guls only..btw, its up to you guys to set it “boys only”..

  4. zahack Says:

    any tentative dates?

  5. anas Says:

    for now, sokong mulut je mampu, nanti dah konfem tarikh & bayaran, baru action

    oh, buat paintball and any activities ikut house la, pastu tgk house mana menang! hehe

  6. ladoe Says:

    mohon respond, beri komen yang membina..
    for guys only or nk bwk partner?
    2D1N or sesape nk 3D2N ke?
    or maybe PD tak best, nk buat kt Phuket ke..
    pendapat rasional & majoriti akan diambil kira..

  7. pyanski Says:

    kalau guys only…

    pro – senang nak organize. takyah control sangat perangai
    con – member dah kahwin maybe susah sikit la nak join kot

    kalau guys + ladies +kids..

    pro – lagi meriah la
    con – maybe nak organize accomodation and activities more complicated sket la. kene control sket la perangai

    Aku suggest officially start sabtu pagi habis ahad petang. siapa boleh dtg jumaat kira the better la, but optional and unofficial.

    PD jer la. dekat dgn rumah maoi. ntah2 boleh camping depan rumah dia haha.

    kalau boleh budget awal2 timeframe lagi bagus la. boleh la orang yg plan nak kawin plan so that tak clash. aku rasa 2008 kira peak time la budak batch kawin.

    sekian, terima kasih

  8. maoi Says:

    pyan : aku dh duk klang la skrang… kalo tak memang bole je kalo ko nak camping depan umah aku.. heheh

  9. AK Says:

    we’ll see how far the support will go …

  10. zahack Says:

    all: agree with pyan at least timeframe budget awal2. takut clash dengan aktiviti nak kahwin (kang maoi, dime dengan anas cakap aku TP lak)😀

    pyan: aku rasa 2007 la peak…ehehe

  11. maoi Says:

    zahack : aku setuju ngan ko n pyan.. kalo nak buat kena buat time bulan low season.. bulan 3 or bulan 7 ke.. bulan 5,6,8, n akhir tahun musim kawin.. haha

  12. jd reloaded Says:

    sea rafting? fun!!!!😛
    kena main paintball ke? lastik2 jek tanak?
    leh lastik sampai kena mata orang lagi macam masa form 2…
    rofl

  13. zahack Says:

    offtopic jap…

    maoi: ko nyer majlis bila jack?

  14. faruqy Says:

    kalau boleh bawak family, insyaAllah most probably i would be able to join…

    tapi kalau guys-only affair, susah sikit la kot…

  15. syuk Says:

    kalo psl aktvt batch ni aku support punye la.. x caye tanye ajak..

  16. anas Says:

    ala faruq, bole la wei…kembali ke zaman bujang skali skala ape salahnya…tapi kalau lado nak buat kat phuket, mungkin ada masalah la bagi org2 berumahtangga nak dapat pelepasan…hehe

    main lastik macam f1/f2 pun layan gak…

  17. faruqy Says:

    hahaha anas, u don’t know my wife… tu je yg aku nak cakap… hehe

  18. anas Says:

    faruq, i will not ask further. heheh statement ko aku rasa dah menakutkan org2 bujang…

  19. zahack Says:

    faruq: bukan ke wife ko tengah KPLI? jangan buat time KPLI tengah cuti so that faruq can join..eheheh

  20. maoi Says:

    lek lek.. faruq.. kalo ko takleh pegi.. cuba bagik cadangan cane nak kasik yg dh kawin join.. idea ni masih boleh discuss.. kalo bole nak include sume..

  21. bulatan Says:

    asalamualaikum

  22. ridhuan Says:

    boleh boleh. i nak join u ols.sgt excited untuk main painball lagi.’m in, budget no prob.inform awal please,in time to gemukkan diri lagi.open kan dulu idea kalau sesaper nak include gurls and then kita boleh decide if should proceed or not (don’t worry i won’t bring my husband or any of my bf).anyhow, register myself please, bila nak duit inform mkay.

  23. jd reloaded Says:

    heh someone has a very high imagination…
    quit trying to shock people red…
    u’ve been doing that since ur infamous confession in TAR hall masa f1…it’s gettin really old… right… fellas?
    nobody cares what u do anymore…
    well..unless ur datin’ paris hilton…lol
    that said….decide on date dululah….
    kalau ramai join mesti menarik… i can prolly show up too!!!

  24. jd reloaded Says:

    btw faruqy…. mmg patutlah anas doesnt know ur wife…
    kalau tak… im gonna have to start askin some loaded questions… rofl !!!!

  25. adri D117 Says:

    whoaa…baguz cadangan. aku nak sgt join korang. kalau boleh buat la time aku cuti. nnt aku kira…bleh agak2 biler aku ada kat darat nx yr. hehe…aku takde bini lagi. so tadak hal la nak join.

  26. amin r Says:

    i won’t be able to participate if you guys are doing this soon (this year). but i’m with faruqy on the inclusion of family members / partners. some of us just come in bigger packages these days.

    buat la activities for the ladies and/or children. beach volleyball ke, bbq ke, karaoke, sand castle competition, whatever…i’ll bet they can come up with a few suggestions themselves.. i joined my dad’s batch’s weekend getaway once, and they setup all kinds of activities for us.. was fun..

  27. Hadi Says:

    well friends, we’ve got the resolution, just waitin for our gudfren Maoi to post the details of the programme…the most important part is payment. please contact Razak Idris 013-333 1535 to submit payment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: