moh le makan free, isman D47 punye kenduri kawen…

by

pantun dua kerat.

“mari, mari

makan free…”

kad yang kaler krim tu belah isman, kad yang kaler merah tu belah isteri dia, pilih la yg mana korang nak pegi…kalau nak batak ration bole la pegi dua² sekali ..hahaha

lelaki___inside.JPG lelaki___map.JPG perempuan___inside.JPG perempuan___map.JPG

petikan dari email isman kepada gua:

“Assalamualaikum friends of 9498!! wassap wassap y’all y’all y’all…

Alhamdulillah, tanggal 1 Januari 2007 yg lepas aku telah selamat melangsungkan akad nikah. Aku minta maaf byk2 psl tak bgtau awal2 pasal decision tu dibuat pun last2 minute…so hopefully xde la yg kecik ati aa…lgpun bukannye aku tak jemput korang ke kendurinye!! so majlis makan2 akan berlangsung seperti berikut:

Mejlis Lelaki

Tarikh: 10 Februari 2007

Tempat: Dewan Serbaguna Precint 8, Putrajaya

Time: 12noon – 4pm

Majlis Perempuan

Tarikh: 4 Februari 2007

Tempat: Rumah Pengantin Perempuan – 1203, Mk.8 Tanah Liat, Bukit Mertajam, Penang

Time: 12noon – 6pm

All members of 9498 are invited…hopefully u guys can attend my ceremony…sape2 yg dok kt belah2 utara tu can come to my wife’s ceremony, no problem on that…

See ya!!

p/s: map ke rumah pengantin pompuan agak blur…sori aaaa!!!

posted by: tukang post kad kawin orang tapi yang empunya diri belum nampak lagi tanda² nak kawin. ngeheheh

32 Responses to “moh le makan free, isman D47 punye kenduri kawen…”

  1. anip Says:

    wah wah wah isman!congrats la w’pun nikah mengejut,hehe..

  2. pyanski Says:

    congrats isman!

    to anas – rilek dude, satu hari nanti ada hot chic jaga counter LRT kau buat2 la tertinggal hp masa beli tiket (mcm iklan fair and lovely lama) haha.

  3. anip Says:

    haha pyan,tapi kan anas kerja rapid kl, diala yg jaga semua lrt tu.

  4. amin r Says:

    power seman, power. welcome to the club (president = faruq).

    semua nikah diam2 je. wonder who else is married without our knowledge. anas macam cover something je..

  5. nikanas Says:

    pyan: aku tak payah beli tiket la…freeeeeee hahaa

    anip: gua jaga trek, bukan lrt…

    amin r: cover ape? bwahahaha

  6. litium Says:

    tahniah isman. pengedar utama majalah pendekar laut sulaiman house. kau paling hebat!

  7. syuk Says:

    congrats isman walaupun kawen mengejut.. tp xpe, club president pon secara sudden gak..x gitu faruq?
    agak2 lps ni pembelian komik masih diteruskan ke isman? ke dah lame dah stop…

  8. isman Says:

    skang wa layan ‘yugi oh’ jer😛 haha…saje nk tau ending dia camne

    wei anas lu pandai2 jer tambah ‘wassap wassap y’all y’all y’all…’ tu ek? yg aku suh ekjas ko tak ekjas!!! ceisssssss…haha, anyway thanx for the ‘jom heboh’…

    datang, jgn tak datang!!!

  9. faruqy Says:

    err amin, syuk, apsal aku pulak jadi presiden kelab? bukan ke prot kawin dulu dari aku?

    and to pyan, jangan harap la awek cun kat kaunter LRT nak kasik balik handphone kalau tertinggal.. sure dia rembat punya aaa! macam aku, tertinggal handphone kat kedai makan, dtg balik 10 minutes later, lesap… huhu

  10. d10 Says:

    smart la kau isman. hidup kajang bred! anas hari hari kawin la.

  11. anas Says:

    er, no komen.

  12. jd reloaded Says:

    congrats isman….!!! it’s so sudden… would’ve been nice to find it out personally from you but oh well…
    btw faiz batch 91 asked me to congratulate you on his behalf jugak….enjoy married life🙂

  13. syuk Says:

    aku pon x sure sbb ape ko pres..kene tanye amin r..x kan farouq hasbullah pulak..

  14. isman Says:

    ala…tak sempat la nk bgtau sumer org personally…lgpon yg pentingnye kenduri… itu utk ‘jom heboh’ kt sumer org yg aku dah kawen…and dlm akad nikah cuma kena ada 4 perkara kan? so jgn la kecik ati aaaa…

    and jgn la pulak tak dtg nnt!!

    judin (err, ‘jd reloaded’ is judin, rite?…hehe), tell faiz that he’s also invited, pls email him my cards k?

  15. ridhuan Says:

    isman sudah kahwen, wah sunggu kacak. hi ols! hei hei

  16. semaun Says:

    Jabber? ….. cabut

  17. anip Says:

    maun,bkn kot..lain spelling tu

  18. prot Says:

    faruq, ko pres pasal ko dpt anak dulu kot ..heh,
    rezeki..

  19. faruqy Says:

    errr isman tak silap aku rukun nikah ada 5 perkara…

  20. amin r Says:

    isman nikah takde saksi kot..

  21. semaun Says:

    Err Isman, perempuan aka bride ada kan?

    http://www.al-azim.com/masjid/infoislam/munakahat/nikah2.htm

  22. ridhuan Says:

    u ols, i ol x pernah attend any of our batch members nyer wedding.so perasaannyer ala2 neutral sajork. wah faruq juga sudah ader anak, wah, sungguh kacak. sungguh banyak kena catch up dengan life u ols semua. saper2 lagik nak kahwin announce je lah, datang tak datang tgk kalau free.

  23. pata Says:

    sape ler si ridhuan ni??bunyi macam arbok / mak nyah…takkan ni si ridhuan yg tido bawah katil aku kot??

  24. anip mambo Says:

    aku rasa ni org ni poser, a fake. if indeed the person’s trying to impersonate him, he didn’t even get the name right.

  25. maoi Says:

    tu redzuan jabar la tu.. korang ni pun.. dia dh ada kat m’sia.. keje kat tm kat pj.. dia saje je letak nama salah eja.. korang pun bukan nya letak nama betul kat sini..

  26. ridhuan Says:

    maoi sgt vast, understanding gituh. correction,correction. dah resign TM dah, sekarang kat standard chartered HQ di KL ittewww. ok ok. tak require the attention .saje muncul sebab next year dah 2008, so kena jumpa u ols sumer gak.

  27. anas Says:

    hoh, aku letak nama betul aku ape?

  28. isman Says:

    ha’ah, ada 5…lupe plaks psl ijab&kabul…hehehe…thanx faruq!!

  29. jd reloaded Says:

    heh… semaun..kenapa nak cabut? its not like that fake/ori redzuan is after every living guy on the planet pun… ur giving urself too much credit mister😛 anyways isman… faiz said he’ll show up if he’s in town… again.. congrats from me ….but ur card tuh ada error lah bila try load… anybody else have the same problem? or is it just me?

  30. semaun Says:

    >>jd
    Did I impose that perception? Was just trying to save myself from the bashing after calling his male parent’s name. Kan prefect Prep School tak kasik panggil batchmates macam tu. Ish ish ish bedmate aku ni … cabut.

  31. riki Says:

    wooo isman cerempet!
    apasal aku call tak dapat… meh bak sini no phone kau. msg no aku 0132081009

  32. isman Says:

    oi lendu cerempet!!!

    ni no.aku daa -> 0132298777

    memandangkan kt cni ‘wilayah celcom’, so aku terpaksa la tukor ke celcom gaks…yg 012-2702060 tu ade lagi, tapi jarang2 ‘on’…kues kues kues

    jd – xdo problem pun nk load cards tuh…ko ‘delete files’ kt ‘internet options’ dulu, pastu try load balik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: