Raya Celebration + Unofficial 9498 Get together

by

Date : 11th November 2006
Place: Poolside, Desa Tanjung Apartment, Pusat Bandar Puchong
Time : 8pm till late..

Payment of RM25 MUST reach Ajak or Maoi LATEST on 4th November 2006

Payment method
Bank in to:
– Ajak Maybank : 101413177732
– Maoi BCB : 0508-0029-63652-5
By hand to Ajak or Maoi.
– Call Ajak (013-3331535) or Maoi (013-3999190) if this is preferred.

P/S: If you bank in, Do KEEP your receipts or print outs as a prove of payment and SMS or call Maoi or Ajak after the payment is made. This is NOT 9498-only affair. Do bring along your spouse, partners, or even babies (and maids??) along.

SO FAR, BELUM ADA YANG BAYAR KAT AKU.. SO SESAPE YG CKP NAK DTG SILA BAYAR CEPAT UTK MENGELAKKAN SEBARANG KESULITAN.. BOLE BAYAR BY HAND MASA FUTSAL THIS WEEKEND.. COME ON LA.. RM25 JE PUN.. BUKAN NYE MAHAL..

27 Responses to “Raya Celebration + Unofficial 9498 Get together”

  1. nad Says:

    sorry date tu aku ada kat oversea. tak dapat nak dtg. anyway, selamat hari raya maaf zahir batin.

  2. sapet Says:

    hye all..sorry tak dapat join..rugi2…still stuck kat sini…neway aku nak ucap selamat hari raya dekat sumer budak batch…maaf zahir dan batin…have fun..

  3. Hadi Says:

    sori gak laa.. clash dengan engagement ceremony saya laa..btw I ll try my best nak datang malam tu..selamat hari raya maaf zahir batin kepada semua.

  4. AK Says:

    ahah..seems like no sambutan here…so…to be or not to be….Maoi, what do u think?

  5. d10 Says:

    sama time la kazen aku yg artis tu kawin dekat hotel datuk k.

  6. faruqY Says:

    aku plak kena pi PD ada program the very next day..

  7. amin r Says:

    aku pun tak dapat datang. 6th year in a row raya dekat US. maaf zahir batin.

  8. nikanas Says:

    aku nak pegi…tapi kalau ramai takleh join, baik postpone dulu?

  9. maoi Says:

    tah nya.. mcm takde sambutan.. better takyah laa

  10. semaun Says:

    Siapa yang jadik pergi? Aku! Belum bayar lagi tapi, hehehe.

  11. AK Says:

    dear all..
    The bbq is cancelled due to low interest. Up to date only Ashuk has paid. So I’ve decided to pull it off…

  12. anas Says:

    good move razak. kalau setakat sorang dua je baik jumpa kat sulaiman uptown je, lagi ramai yg datang…

  13. syuk Says:

    no love lost on this matter…maybe anas was right, lepak kat sulaiman uptown lg senang…anyway good effort ajaq…some other time perhaps…

  14. d10 Says:

    sorry ajak. dont give up.

  15. zahack Says:

    jom la malam ni suleiman…

  16. anas Says:

    aku patah kaki la seminggu ni, kereta masuk bengkel bikin bagi power! haha…kalau ade sesapa sudi nak pickup aku, on aje!

  17. azam jalil Says:

    Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh,

    Kami,Muhammad Nor Azam & Risya Izma,ingin menjemput Tuan/Puan/Encik/Cik ke Majlis Perkahwinan kami yang akan berlangsung:

    Pada : 26/11/2006 (Sebelah Perempuan) & 09/12/2006 (Sebelah Lelaki)
    Di alamat : Sebelah Perempuan
    No.13,Jalan Sri Mawar 13,
    Taman Sri Mawar 2,Senawang,
    70450 Seremban,Negeri Sembilan.

    Sebelah Lelaki
    No. 52,Jalan Kalui,
    Taman Maktab,
    09000 Kulim,Kedah Darul Aman.

    Sekiranya ingin mendapatkan penjelasan yang lebih lanjut,boleh hubungi Muhammad Nor Azam(016-2664603) .Jikalau anda mengetahui sesiapa yang mengenali kami yangre mungkin belum diberitahu tentang majlis kami,kami mohon jasa baik Tuan/Puan/Encik/Cik untuk diuar-uarkan tentang majlis kami ini sama ada melalui mulut atau disampaikan secara elektronik.

    Kami dengan tangan terbuka mengalu-alukan kehadiran Tuan/Puan/Encik/Cik ke majlis kami yang serba sederhana ini.

    Yang menjemput,

    Muhammad Nor Azam Bin Abdul Jalil,
    Tel : +603 – 2116 6864
    Mobile : +6016 – 266 4603
    E-mail : norazamj@tpgm.com.my/pgh2159@yahoo.com

    34th member of 9498

    P/S:Anybody can help me in uploading my Wedding Invitation card into the wordpress?

  18. d10 Says:

    tak bujang la kawin awal. baru nak ajak pegi night club.

  19. azam jalil Says:

    Bujang all the night time,mau pg lepak tak de hal…..

  20. AK Says:

    Received a call from An 97. He is asking if anyone is goingfor the MCOBA dinner…..
    Venue : Istana Menanti (N. Smbilan)
    Date: 2nd December 2006
    Price: $150/seat, $1,500 per table.
    VVIPs: DYMM Agong and DPM Najib

    *Catering is provided by Shangri-La KL, specially brought for teh royals..

    Anyone interested, do contact An directly at 012-6665221
    P/S: pls move this up to a new topic.

  21. pyanski Says:

    congrats azam

  22. syedfazal Says:

    ramai tul dah tak bujang lg.. haha damn im getting old.. congrats, mate!

  23. azam jalil Says:

    Thanx guys,semua dijemput hadir ke majlis aku di Senawang dan Kulim.Minta tolong sape-sape yang ada authorization upload kan invitation aku as new topic.

  24. semaun Says:

    Takde replacement program ke? Wedding Azam dah bukan Syawal dah, tak boleh nak kata meeting Raya … bachelor party? hehehehe.

  25. farock Says:

    12/12 takda plan ke?

  26. d10 Says:

    kau organize la farock. kau popular.

  27. anas Says:

    tah farock…buat la gig…haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: