ape cerite?

by

woit, apa dah jadi ngan blog batch, mana pegi semua contributor?

hahaha, memang dah dijangka, hangat2 tahi ayam.

-anas

9 Responses to “ape cerite?”

  1. litium Says:

    semua dah lari ke blog aku. akakakka

  2. faruqy Says:

    saya nak jadi contributor bole x? saya baru reg wordpress, tp x sure langkah seterusnya.

    segala perhatian, kerjasama serta bantuan adalah amat dihargai.

    sekian, terima kasih.

  3. semaun Says:

    adakah mungkin bagi saya untuk menjadi salah seorang penyumbang ke laman ini? adalah diharapkan bahawa para pengawas laman ini dapat mempertimbangkan permintaan saya.

  4. maoi Says:

    faruq ngan semaun.. email kat aku korang nye login id utk wordpress.. nanti aku add korang jadi contributor.. eerkifzky@yahoo.com

  5. anas Says:

    hahaha, blog adiman lagi femes bah..

  6. maoi Says:

    faruq and semaun.. email sekali the email account yg korang guna untuk register wordpress

  7. Hadi Says:

    Apa? Blog? takde keje lain ke…aku rasa semer orang sibok wat keje, so takde lah orang yang aktif nak berblog. Sehubungan dengan itu, maknanya batch ni memang kuat bekerja (atau kuat tido) la adanya.. so blog ni hanya tinggal blog je la, orang sibok wat hal masing2. itu lah kemaybeannya…

  8. anas Says:

    ye, ye semua orang sibuk…cepat kaya la sumer orang…
    (ada yg sibuk kat blog adiman…haha itu punconyo jugak)

  9. semaun Says:

    anyone working around bukit damansara? please refresh this budak baru balik negara. stumbled on hazriq last friday.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: