Banzai

by

ada tak budak batch yg still kat Jepun? Idnin? Perut? Kai? ada sesapa yg ada contact info mereka kah?

 -pyanski 

10 Responses to “Banzai”

  1. semaun Says:

    idnin + perut still kat sana. herman ada kat sana training skarang.

  2. pyanski Says:

    ko ada phone/email derang tak?

  3. Herman Says:

    Ya saya di japon skaang
    boleh dikontek melalui email

  4. ak Says:

    Looking for housemate. Apt. at Bandar Puteri, Puchong. Anyone interested?

  5. zongtwi Says:

    kengkawan kat jepun…klu nak angkut Honda S2000 sebijik yg dlm 5-6 years old kat jepun mahal x? klu kat msia, nak beli dlm RM160K. rasenye klu nak import dari jepun pakai AP sesape yg dah nak balik ke msia,ok x? saje je berangan nak pakai S2000, so kalau the price is right teringin la jugak…sesape ade any info sile balas msg ni ok? tima kasih

  6. perut Says:

    aku ader kat Jepon! haha..

    thanx pyan psl call aku ari tuh..

    rindu giler kat ko..

  7. perut Says:

    zamir..

    buleh dpt dgn harga tuh iAllah ..

    tp AP saper ko nak guna?

  8. faruqy Says:

    perut! wei ko apa citer? dah ada anak berapa org dah? hehehe…

  9. Azzad Says:

    Baik tanya sesapa ada AP dulu …

    kalau ada aku nak tanya Nissan Silvia S15

    Bagi aku rega NA ngan turbocharged sekali …

    nak tgk dalam byudget ke tak …

  10. Azzad Says:

    Baik tanya sesapa ada AP dulu …

    kalau ada aku nak tanya Nissan Silvia S15

    Bagi aku rega NA ngan turbocharged sekali …

    nak tgk dalam budget ke tak …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: