INFO BATCH

by

aku lepak dgn mamoq, shaw and farouq dogo malam tadi. farouq dah nak balik oz mlm ni. byk la cite2 lama dan baru keluar. antara yg paling best:

1. giant keja kat giant

2. kamal kamson jadik coach lumba basikal

3. afwan dah kawin

ada la detail lagi tapi dia kena jumpa n borak baru boleh gelak kawkaw…

-nad-

25 Responses to “INFO BATCH”

  1. nik anas Says:

    jumpa dan borak pasal cerita batch je tau, tak nak dengar pasal luxor…letih la asyik dengar pasal luxor…

  2. yuyu Says:

    anak dara sapa lah dia curik.

  3. ajak Says:

    Afwan who?? ada ke our batch member with this name…?

  4. zongtwi Says:

    Ahahah…tu la persoalannye…

  5. anip Says:

    afwan shaharizwan shahabudin.leman. apsal pelik sgt?ke there’s a joke yg aku tak pickup Ajak?

  6. nad Says:

    aku mmg nak lepak dgn semua org kecuali nik anas. kalau lepak dgn dia asyik sengih je. tu pasal aku kena cite luxor kalau tak bosan. heheheh

  7. nik anas Says:

    it’s not a joke anip. afwan was a notorious thief (dah kantoi pun tak nak mengaku, busuk betul la…) during our days in koleq, victimising 9498 members. he even plied his trade after koleq life, to other batches, and other people, thus bad naming koleq and particularly our batch.

    alaa nad, tak nak lepak ngan aku sudah la…sioottt je. aku mmg malas la nak buat benda2 luxor nih, biar la aku bahagia dengan makan gaji aku, hehehe

  8. pyanski Says:

    luxor baguih apa.. boleh beli BMW

  9. anip Says:

    sorry for my ignorance,aku takla pulak tau cerita afwan ‘the notorius thief’ tu.samaada penah tau tapi lupa, or mmg aku tak tau

  10. ayie Says:

    afwan klik hoki ku

  11. ladoe Says:

    ayie, zaha n afwan.. rakan baik sehoki..

  12. ayie Says:

    + hafidz hassan

  13. ajak Says:

    lucky bukan rakan sepencuri

  14. nik anas Says:

    kawan baik zaha

  15. maoi Says:

    razzmataz … betul ke ejaan aku tu?

  16. anip Says:

    razzmatazz.heh,nama cam gempak

  17. saadler Says:

    razzmataz tu aper???

  18. maoi Says:

    saad pun budak razzmatazz gak..

  19. maoi Says:

    iskandar tariq dh kawin

  20. yuyu Says:

    kau ni pepandai je maoi. ntah ntah tunang je ke. kau ingat kau tahu semua bende ke?

  21. pata Says:

    nasib baik aku bukan kawan baik hoki afwan🙂

  22. herman Says:

    yo guys menyelit di sini untuk update info sendiri
    aku akan pulang ke tanah air tengah bulan 3 dan akan kerja kat panasonic PJ
    buat masa ni plan nak duk kat rumah gombak sahaja
    looking forward to meet u guys

  23. zahack Says:

    http://www.pendidikanperlis.edu.my/dirpembangunan.htm

    find afwan…

  24. nawal Says:

    keja la bank.gila tak notorious.

  25. Poron Says:

    Conversation via YM on 28th August 2008 between me and Anas

    Anas: ooo…tapi betul beb. dia ada larikan duit budak 99
    Poron: megat kan?
    Anas: aah
    Poron: aku dgr dia pecahkan cermin kereta dia sendiri sbb nak buktikan barang tu kena curi dari kereta.
    Poron: this was told by budak 99 sendiri
    Anas: aku ada dengar gak tu
    Anas:ko nak penthouse? pdf file

    The rest of the conversation cannot be disclosed

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: