Garage Sale

by

nak clear some stuff sempena maal hijrah. sapa interested pls buzz me.

1. PSP (beli kat osaka, japan last year) – RM650 (neg)

2. Doc Mart 8eye (zamir belikan kat uk, baru 10 kali pakai) – RM200

3. handphone nokia 3660 (ada smartmovie software, boleh main avi file) – RM550 (neg)

4. ada lagi 2 brg panas takleh nak post kat sini. bahaya!

 thank u. u know my number. nad

9 Responses to “Garage Sale”

  1. anip Says:

    psp tu,takde UMD dia sekali ke?

  2. pyanski Says:

    PSP best ke weh? Ada sesapa boleh bagi review? (Bukan technical review, yg tu aku boleh usya magazine/website mana2. Tapi macam user experience review. Like, kalau contohnye Ma’oi nak belanja aku free salah satu benda yg Nad nak jual tu, patutkah aku pilih PSP?)

  3. yuyu Says:

    kalau jual BM tade sapa kot nak beli asyik hancur je depan belakang.

  4. blog hopper Says:

    barang panas? repot polis weh, nad simpan geisha kat rumah dia…hahaha

  5. saber Says:

    woit!!hidup tak pokok misai kucing aku bg ari 2?

  6. maoi Says:

    oit pyan.. camne aku bole termasuk dlm contoh ko ni?? hehe

  7. shaze Says:

    pyan, the psp is a great machine. kalau ko nak main games mmg kaw kaw la. even now bleh main terus dari memorystick. tapi just go on an update every single time sony asks u to do so. tu taktik diorang taknak kasi ko main stick games!

  8. nad Says:

    ok, komen dah byk tapi pembelian masih lum ada…org2 yg pakai 3310 dan ke bwh takkan taknak upgrade woi?

  9. pyanski Says:

    bukan apa, aku just takleh nak justify sangat a 25-year old playing game-and-watch…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: