between admins, authors, and contributors

by

to answer anip’s queries, i think all admins, authors and contributors are empowered to post anything in here. all one must do is go way down the page, and click on “Login”. once you’re in, you will be facing a dashboard, and there will be a link “write a post”, click that. and let your creative mind pour in anything you want to share.🙂 hope that solves the problem, otherwise, i don’t know, have to ask ayie then.
happy posting y’all.

p/s:

  1. rajin betul aku post benda2, banyak sangat free time kat opis kot, hehe.
  2. razak, mana sambungan kisah benar anda?
  3. carling cup result: man utd 2 – 1 rovers. man utd advance to final (against wigan) on a 3-2 aggregate win.

10 Responses to “between admins, authors, and contributors”

  1. anip Says:

    tahle,aku dah login,jumpala dashboard tu. bila aku post, dia keluar kat blog yg aku dpt free time register tu,bukan kat sini. aku memang tak reti blog2 ni.

  2. anip Says:

    update: aku dah jumpa where to post for this site,tapi somehow it’s in draft mode je,i.e tak boleh publish. i have the option to publish in my free blog,but not here, only ‘save and continue editing’ and ‘save’

  3. pyanski Says:

    apa kata letak jer sapa2 yg nak post sebagai author, tak ke senang dan menyelesaikan permasalahan yang melanda?

  4. yuyu Says:

    ayie sejak keje jual kereta ni sibuk betul la.

  5. En. Zamir Says:

    Aiseh…gile ‘bell’ sial aku…duk UK sorg2 xtau menahu yg batch kite dah maju heh ade blog yg cool, baru lps dinner yg best, ade fotopages (dahla gmbr aku kawen pun ade dlm tu…x tahu menahu lgsg!) keep up the good work guys.

    Just nak ckp:
    1. Wished that I could have gone to the dinner the other day, kudos to the organizers. Slalunye aku dgr Nad komplen xde sambutan etc, tp tgk dlm fotopages tu mcm ramai org je esp yg jarang nmpk muka…hopefully next time aku buleh join

    2. Ajak, apela ko ni…why am I not suprised yg ko lawan balik cine 2 org tu..hehe respect man! just nasib baik ko ok. gf ko ok x? klu ko dah habiskan ko punye cerite tu kan senang, xyah nak jwb soalan2 aku ni…kesimpulannye tolong la sambung cerite…

    3. selalu selalu la update ye cite2 batch. would very much to keep up to date with everyone.

    4. Kpd sesape yg ade kuasa mutlak keatas blog ni, tlg add link blog aku buleh? terime kasih http://speed-junkie.blogspot.com

    orait guys kem salam sume…selamat

    -d69-

  6. pyanski Says:

    zamir, kalau beli lotus sebijik through kau boleh dapat diskaun tak weh?

  7. Free Up On Things Ringtone Says:

    Free Up On Things Ringtone

    Hear the ringtone of the popular song: Free Up On Things

  8. Pornografia Says:

    Leggo ed imparo sul vostro luogo. grazie!

  9. Heemanny Says:

    ford portland oregon

  10. freeeeringtones Says:

    popular free ringtones

    http://www.thehotstop.info

    signature…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: