Jemputan Kenduri Aqiqah

by

Fellow 9498 bros are all invited to my newborn baby, Ameer Hamzah’s kenduri aqiqah on 7th June, 10am at my mom’s house @ Bandar Kinrara (Doa Selamat 10am lepas tu makan2 sampai kambing abis, so kalau nk dtg lepas 3pm call dulu takut tak dpt kambing.

Main Dish: Kambing Kuzy n Kambing Golek BBQ

-nad n family

About these ads

12 Responses to “Jemputan Kenduri Aqiqah”

  1. areps Says:

    wah.. sakan nampak..

    siap kambing golek/guling lagih.. pasti meriah

  2. anas Says:

    kambing? cantek ah…insyaallah aku sampai.

  3. Thaq Says:

    Nad…bole delivery?

  4. Raqeeb Says:

    Congrats nad.. Tak dapat le plak nak datang pasal oncall ari tu.. Terlior gile baca menu….

  5. peah Says:

    sorry nad can’t make it…kirim salam je la kat anak2 buah aku tuh…

  6. nad Says:

    uncle peah dan uncle botaq potong la…umar dah speret dah ramai uncles nk dtg ahad ni.

  7. nad Says:

    uncle raqib takpe tak dtg dia berbakti kpd masyarakat

  8. mmazzad Says:

    sebab ada kambing golek kla kuzy la …

    aku yang bekerja sanggup amik cuti Nad …

    I’ll be there!

  9. timmy984 Says:

    cool blog but u need a cricket fix. To get one visit the batologist. Go to http://batologist.wordpress.com/ fo your amazing cricket fix.

  10. pyanski Says:

    ni mesti kawan zamir nak ajak layan kriket la pulak

  11. zongtwi Says:

    Bukan kawan aku tuh…asmadib nye kut…

  12. weather spain in june Says:

    I’m not sure exactly why but this site is loading extremely slow for me. Is anyone else having this problem or is it a issue on my end? I’ll
    check back later and see if the problem still exists.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: